Cicamed Advanced Skin Care Kit

Cicamed Advanced Skin Care Kit

kr 1 181,00
Det perfekte morgen- og kveldssettet - inneholder alle de produktene som skal til for å få og opprettholde en sunn hud.
Kun 3 igjen
kr 1 181,00

Det perfekte morgen- og kveldssettet

Sliter du med uren og tørr hud? Da er dette morgen- og kveldssettet fra Cicamed helt noe for deg. Ansiktsmasken, øyekremen, ansiktskremen og ansiktsvasken er alle beriket med vitaminer og næringsrike ingredienser som er glimrende til å gjøre huden mer sunn og velpleiet.

Hvis du på forhånd har trett og tørr hud, så vil du raskt merke forskjell etter at du ahr brukt produktene. De milde, organiske ingrediensene er med på å fjerne de verste urenhetene fra ansiktet, mens trollhassel og aloe vera er meg på å tilføre fukt og pleie til huden.

  • Sunne organiske oljer
  • Spesielt velegnet til tørr hud
  • Fjerner urenheter og døde hudceller
  • Trollhassel og Aloe Vera som tilfører fukt og pleie
  • Alger og koffein som gir en Anti-Age effekt

Pakken inneholder følgende produkter

Cicamed Eye Antioxidant (15 ml)
Cicamed Eye Antioxidant er med på å redusere alderstegn og mørke ringer som kan komme frem under øynene. Cicamed Eye Antioxidant er utviklet med en beskyttende antioksidant fra organisk grønn te, E-vitamin og Q10. Koffein virker gjendannende og reduserer hevelser. De organiske plantene reduserer mørke ringer under øynene, mens aloe vera og kokosolje tilfører fukt og beroliger huden.

Cicamed Antioxidant Cleanser (150 ml)
Cicamed Antioxidant Cleanser er en mild, dyptrensende gel som effektiv fjerner sminke, gamle hudceller og urenheter. Ved å opprettholde en naturlig lav pH (pH 5-6) ved hjelp av melkesyre, bevarer huden sin beskyttelse mot bakterier og forurensende stoffer.

Cicamed Collagen Boost Mask (50 ml)
Cicamed Collagen Boost Mask er en anti-age maske som går inn og strammer opp huden din, samtidig som den tilfører huden pleie. Den innovative kombinasjonen av organiske planter, vitaminer og beskyttende antioksidanter, samt koffein, gir en langvarig god effekt på huden.

Cicamed 24h Antioxidant (50 ml)
Cicamed 24h Antioxidant er en luksuriøs pleiende krem som er spesielt velegnet til tørr hud. Kremen er beriket med organisk shea- og kakaosmør, som beskytter og gjenoppliver huden. Cicamed 24h Antioxidant er fylt med organiske oljer fra jojoba-, kokos- og solsikkeoljer, som er med på å styrke og pleie huden.
Andre har også kjøpt: