Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (50 ml)

Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (50 ml)

kr 599,00
Her får du den enestående skjeggoljen fra Captain Fawcett, som inneholder flag av 23 karats gull. En skjeggolje som garantert vil få deg til å føle deg som en million.
kr 599,00

Unik skjeggolje


Denne unike skjeggoljen fra Captain Fawcett gir deg en fantastisk mulighet til å skjemme bort deg selv eller en du er glad i.

For å kunne lage denne noe spesielle skjeggolje-formelen har Captain Fawcett samarbeidet med Jimmy Niggels. Jimmy Niggels er ambassadør og stifter av den internasjonale organisasjonen Beard Season

Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (50 ml.) er fremstilt av de beste råvarene, for at du skal få en helt enestående skjeggolje. Målet med denne skjeggoljen er at du som mann skal føle deg som en million dollars - og det med god grunn! Skjeggoljen inneholder nemlig flak av 23 karat gull, det er det nest høyeste karat av gull som finnes. Du hørte riktig, den inneholder ekte gull.Denne unike skjeggoljen inneholder også andre fantastiske ingredienser som sørger for at du får en ordentlig flott skjegg. Oljen er fremstilt med frisk oseaniske dufter og harpiksholdige noter. På toppen disse får du en fortryllende duft av citrus blomst.

Skjeggoljen gir deg et “medium” shine som sørger for at ditt skjegg ser normalt, men sunt ut. Det er akkurat denne effekten man er ute etter - unngå tørt skjegg.

Støtt Beard Season
Beard Season er som tidligere nevnt en global organisasjon som har gjort skjegg til en livreddende samtale starter. Den utfordrer deg, dine venner og din familie til å sjekke hverandres hud for føflekkreft - som er en av verdens farligste former for kreft.

Derfor går hele det beløpet som Captain Fawcett tjener pr. flaske Million Dollas Beard Oil, til organisasjonen som sprer kjennskap og handling i kampen mot føflekkreft. Så du får ikke bare den mest unike skjeggoljen på markedet, men støtter også en god sak.

Anvendelse:
Rist oljen før bruk og hell et par dråper i hver håndflate før du gnir de sammen. På denne måten får du oppløst eventuelle gull-flak før du gnir det inn i skjegget. Etter du har massert oljen godt inn kan det være en fordel å bruke en skjeggkam for at skjegget ditt skal få et perfekt look.

Inneholder:
50 ml.
Andre har også kjøpt: