Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml)

Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml)

kr 239,00
En unik skjeggolje fra Captain Fawcett, som inneholder 23 karats gullflak. Dette er en skjeggolje som både får deg til å se ut og føle deg som "én million".
kr 239,00

Unik Skjeggolje


Her får du en enestående skjeggolje fra Captain Fawcett, som gir deg mulighet til å skjemme deg selv som aldri før.

Den unike skjeggolje formenel har Captain Fawcett fremstil i samarbieid med Jimmy Niggels. Jimmy Niggel er ambasadør og stifter av den internasjonale orginasjonen Beard Season.

Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml.), er produsert av de beste råvarene og er en helt enestående skjeggolje. Målet med denne skjeggoljen er at du, som mann, skal føle deg som "én million dollar". Dette gjøres blant annet ved hjelp av de 23 karats gullflakene den inneholder - nesten den høyeste karat av gull som finnes.Utover gull inneholder også skjeggoljen en masse gode ingredienser, som sørger for at du får et ordentlgi lekkert skjegg. Oljen produseres med friske oseaniske dufter og harpiksholdige noter. På toppen av det hele finner du en fortryllende duft av sitrusblomst.

Skjeggolje gir deg et "medium" glans og får skjegget til å se friskt ut. Det er nemlig det som er nytteverdien av skjeggolje; den hjelper deg med å bli kvitt tørt skjegg.

Støtt Beard Season
Beard Season, er som tidligere nevnt, en global orginasjon som gjør skjegg om til en livreddende samtalestarter. Den utfordrer deg, dine venner og familie til å sjekke hverandre hud for føflekkkreft - som er en av verdens farligste former for kreft.

Derfor går inntektene fra hver flaske Million Dollar Beard Oil til Beard Season. Middlene blir brukt til å spre kunnskap og oppmerksomhet rundt føflekkreft. Utover å få en unik skjeggolje er du også med i kampen mot føflekkreft.

Anvendelse:
Rist oljen før bruk, ta et par dråper av olje i hånden og gni hendene sammen. Ved å gjøre dette vil du også oppløse eventuelle gullflak for du tilfører oljen i skjegget. Etter du har fordelt oljen godt inn i hele skjegget, vil det være smart å bruke en skjeggkam for den siste finishen.

Inneholder:
10 ml.
Andre har også kjøpt: