Böker Waldorf 24 Karat Guld Barberkniv (Svart Håndtak, 5/8

Böker Waldorf 24 Karat Guld Barberkniv (Svart Håndtak, 5/8

kr 3 258,00
Er du en ekte feinschmecker som kun ønsker det beste av det beste? Böker har skapt den ultiamte barberkniven for deg. Waldorf er nemlig produsert med 24K gull, noe som gir deg en barberkniv som skiller seg ut fra mengden.
Kun 2 igjen
kr 3 258,00

Du kjenner kanskje til den Tyske byen Solingen, bedre kjent som "City of Blades" blant erfarne wet shavers. Navnet "City og Blades" stammer fra en lang historie knyttet til produksjon av kvalitetskniver, som har blitt verdenskjente i løpet av årene. Det betyr at du kan forvente noe ekstraordinært når du får en Böker kniv i hånden.
Håndtaket
Böker Waldorf er produsert med et stilrent og klassisk håndtak i svart plast, som både gir en følelse av kvalitet og et supert grep under barberingen. Böker går aldri på kompromiss og alle detaljer og funksjoner er nøye gjennomtenkt.. Det ses også i Waldorf hvor håndtaket er inngravert med Böker's logo i gull, som matcher den eksklusive kniven og gir en gjennomført look.

Kniven
De har ikke produsert gullbelagte kniver i mer en 100 år, og Waldorf kniven ble den første på lenge. Waldorf er en lekker og ekstremt eksklusiv barberkniv i 24K gull med en kjerne av karbonstål. Kniven er utformet med en round point spiss og en hollow ground slipning, som gir en brukervennlig og driftsikker barberkniv. Kombinasjonen av materialer og håndverket gir en helt fantastisk barberkniv, som mange wet shavers vil sikle over-

Böker barberkniven kommer i en historisk eske med et ekthetssertifikat.

Spesifikasjoner
Størrelse: 5/8"
Håndtak: Sort plast
Slibning: Hollow Ground
Inngravering: Waldorf
Produsert av Böker i Solingen i Tyskland
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: