Böker King Cutter Barberkniv (Svart Håndtak, 5/8")

Böker King Cutter Barberkniv (Svart Håndtak, 5/8")

kr 1 690,00
Er du lei av alt for dyre premium barberkniver, så er Böker her til din unnsetning med modellen King Cutter.
Kun 2 igjen
kr 1 690,00

Böker er veldig stolte av denne barberkniven, da den i følge dem har endret markedet og redusert gapet mellom premium kniver og skyhøye priser. Med deres King Cutter har de skapt en håndlaget premium barberkniv til en overkommelig pris, som veldig sjeldent, om ikke aldri har blitt sett på markedet tidligere.

Håndtaket
Bøker har produsert King Cutter med fokus på hver eneste detalje - og det gjelder håndtaket også. King Cutter har et maskulint håndtak i slitesterkt plast, som gir deg en god barberingsopplevelse gang på gang. Som en ekstra, liten detalje har Böker inngravert deres logo på håndtaket, noe som fullfører det maskuline og stilrene designet.

Kniven
Den populære formen på barberkniven er i Böker's univers kalt King Cutter, bedre kjent i bransjen som Spanish Point. Formen på kniven gir et helt unikt inntrykk, samtidig som det er en meget effektiv kniv. Foruten formen på kniven er King Cutter også produsert med en spesiell kombinasjon av stål og sølv, som har forbedret alle egenskapene til selve kniven.

Spesifikasjoner
Størrelse: 5/8"
Håndtak: Svart plast
Sliping: Hollow Ground
Inngravering: Waldorf

Produsert av Böker i Solingen i Tyskland
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: