Böker Damast Ibenholt Barberkniv (5/8") (made4men)

Böker Damast Ibenholt Barberkniv (5/8

kr 7 042,57
Made4Men er tomme for ord når det kommer til Böker Damast Ibenholdt. Verdensklasse har fått en ny betydning!
Kun 1 igjen

kr 7 042,57

Førpris: kr 7 913,00

Böker har med overgått seg selv, med denne Damast Ibenholt barberkniven. De har laget en barberkniven som gir de fleste wet shavers våte drømmer. Barberkniven er en kombinasjon av de absolutt beste elementene fra den stolte Tyske bedriften Böker. Kniven er laget på bakgrunn av historie, erfaring, mesterlig håndverk, materialer i ypperste kvalitet og et hav av arbeidstimer!

Kniven
Det helt unike med denne barberkniven er uten tvil kniven, som er 100% håndlaget og produsert gjennom en lang prosess. Kniven er laget av den eldgamle ståltypen damaskus, har hatt en hemmelighetsfull produksjonsmetode i flere tusen år.


Damaskus stålet er kjent for å ha blitt brukt i sverdblader fra fortiden og ikke minst på grunn av stålets utmerkede styrke og helt unike utseende. Kniven krever mange timers håndverk og er produsert av 180 lag stål, noe som resulterer i dette fantastiske barberbladet. Böker har fortsatt med hollow ground slipning og round point spiss, som gir damaskus stålet en unik skarphet.

Håndtaket
Håndtaket på Böker Damast Ibenholdt er nøye utvalgt og utformet i det fineste ibenholt treet. Treets mørke farge gir en maskulin look, som matcher damaskus kniven helt perfekt. Håndverket på håndtaket har også vært i fult fokus og Böker har fått integrert sin historiske logo på den mest elegante og stilsikre måten.

Böker Damast Ibenholdt er ikke bare en barberkniv, men et mesteverk. Du vil merke at denne barberkniven er helt unik fra første sekund. Böker Damast Ibenholdt er ikke bare håndlaget fra start til slutt - produksjonsmetoden inneholder hele 150 steg, som ender med dette prakteksempelet av en barberkniv.

Barberkniven kommer i en premium tre eske med et ekthetssertifikat.

Spesifikasjoner
Størrelse: 5/8"
Håndtak: Ibenholt tre
Slipning: Hollow Ground
Produsert av Böker i Solingen i Tyskland
Andre har også kjøpt: