Böker Classic Razor Barberkniv (Svart Håndtak, 5/8")

Böker Classic Razor Barberkniv (Svart Håndtak, 5/8")

kr 1 195,00
Tyske Böker har, med denne håndlagede barberkniven, laget en kniv som vil gi både nybegynnere og erfarne brukere følelsen av å være konger av våtbarbering.
Kun 3 igjen
kr 1 195,00

Tyske Böker har med deres Classic Razor Barberkniv skapt en helt unik barberkniv. For det første er kniven håndlaget i Tyskland av noen av bransjens absolutt beste og dyktigste eksperter. Men Böker har også utviklet en kniv som har klart å være både en prisvennlig og en high end barberkniv uten å kompromisse på kvaliteten. Dette har resultert i en kvalitets- og prisverdig barberkniv!

Håndtaket

Böker har kalt denne modellen Classic av en grunn, en av de er det autentisk designede svarte håndtaket. Håndtaket er produsert av et svart plastmateriale, som ikke bare gir en vakker og stilren look - men også et høyt kvalitetsnivå og brukervennlighet.

Kniven

Böker har produsert deres Classic Razor Barberkniv med et barberblad av karbonert stål med "hollow ground" sliping. Denne kombinasjonen gir et sterkt barberblad, som stort sett ikke behøver å slipes - og det er ikke det eneste Böker har gjort for å gi kniven deres en ekstrem holdbarhet. Bladet er produsert med en "round point" spiss, som betyr at du har en barberkniv for livet.

Böker barberkniv kommer i en historisk eske med ekthetssertifikat.


Spesifikasjoner

Størrelse: 5/8"
Håndtak: Svart plastmateriale
Sliping: Hollow Ground

Produsert av Giesen & Forsthoff i Solingen i TysklandSe lignende produkter
Andre har også kjøpt: