Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser (125 ml)
Bedst i test

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser (125 ml)

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser er en lekker ansiktstsvask til fet og skinnende hud. En del av Biotherm's T-Pur serie som er spesielt utviklet til fet hud.
kr 343,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Ansiktstsvask til fet og skinnende hud

Fuktig vær, høy varme, solskinn, eller bare fet og skinnende hud. Det er et universalt problem for utrolig mange menn, og her er endelig et produkt som kan bekjempe problemet.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser er et vaskeskum primært for kombinert hud. Hvis du har tendens til urenheter i t-sonen (panne, nese og hake), er dette ansiktsskummet helt perfekt for deg. Det fjerner urenheter, og renser huden i dybden.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser reduserer hudens produksjon av talg og fett, minsker urenheter, og etterlater huden matt, frisk og reduserer risikoen for kviser. I motsetning til mange andre produkter på markedet, tørker ikke dentte skummet ut huden.

Hvis du gjerne vil komme urenhetene i huden din til livs, og samtidig sørge for at huden ikke kommer til å skinne og se fet ut, skal du prøve Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser. Det er en utrolig effektiv ansiktsvask for menn, som har flere nyttige funksjoner, og som gir deg en ren og pen hud.

Luksus-ansiktsvask
Biotherm Homme er kjent for å lage noen av de beste produktene for menns hudpleie, og denne ansiktsvasken er ett av disse. Den hjelper med å fjerne urenheter i huden, og er spesielt egnet for bruk før barbering, da den hjelper til med å myke opp skjeggstubbene.

Det er viktig å huske å bruke fuktighetskrem, spesielt når man renser huden. Når du bruker ansiktsvask, skal du alltid starte med denne, og så barbere deg etterpå dersom det er nødvendig. Til slutt skal du påføre fuktighetskrem.

På den måten gir du huden din den helt riktige pleien, og så hjelper du den med å slappe av, slik at det ikke oppstår hudirritasjoner. Det er en lekker måte å gjøre litt ekstra med sin daglige rutine, slik at man får en flott og myk hud.

Hudtype:
Spesielt velegnet til fet hud, men en god ansiktsvask for alle hudtyper.

Testet av menn:
- Huden ser ren og sunnere ut (87 % i testen)
- Urenheter blir raskt fjernet (86 % i testen)
- Porene er renset for urenheter (83 % i testen)
- Porene ser mindre og lukket ut (77 % i testen)

Slik bruker du den:
Skyll ansiktet med lunkent eller varmt vann. Press litt skum på størrelse med en ert ut i hånden. Gni hendene sammen for å skumme opp produktet. Vask deretter ansiktet, halsen og nakken, og skyll grundig med vann.

Hvor ofte:
Bruk Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser hver morgen før barbering og om kvelden for å fjerne den skitten huden har blitt utsatt for i løpet av dagen.

Innhold:
125 ml.
Andre har også kjøpt: