Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe (30 ml) - kr 499 | Hurtig levering

Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe (30 ml)

kr 687,00
Submersive Serum Paradoxe inneholder to nye aktive ingredienser; Reservatro og Procyanidin som utvinnes fra druer fra marker i Andesfjellene i Chile. Her er de ultrafiolette strålene ekstremt kraftige!
kr 687,00

Submersive Serum Paradoxe inneholder to nye aktive ingredienser; Resveratro og Procyanidin som utvinnes fra druer fra marker i Andesfjellene i Chile. Her er de ultrafiolette strålene fra solen ekstremt kraftig og med den kraftige strålingen blir arveanlegg hos planter (og mennesker) angrepet intensivt av frie radikaler. For å overleve dette miljøet har disse spesielle druene utviklet et spesielt forsvarssystem ved evolusjonen mot angrepet fra de frie radikalers angrep. Arveanleggene og derved frøene blir derfor beskyttet mot ødeleggelse og solindusert aldring. I Serum Paradoxe viderefører vi samme idé- nemlig å beskytte huden mot de skadelige frie radikaler - både fra UV-lys og fra andre belastninger som stress, forurensning, røyk osv. Stoffene Resveratrol og Procyanidin er to ytterst lovende ingredienser hvis virkninger på mennesker bliver utforsket intensivt av legemiddelindustrien. Med Serum Paradoxe utnytter vi den nyeste viten til de som ønsker seg en flott og sunn hud. De aktive hjørnesten hos Serum Paradoxe er derfor det Chilienske druekjerneekstraktet (GSPE) med ekstra høyt innhold av Resveratrol og Procyanidin som er helt avgjørende for effekten.
GSPE-en er blandet i hudkompatibelt Squalane som kan både "etterfylle" et underskudd av hudens egen Squalane og som er med til å gi Submersive Serum Paradoze den enestående evnen til både å trenge dypt inn i huden og forbedre den over tid. Samtidig fyller den ut porer og ujevnheter i hudens flate øyeblikkelig. Dette gir huden en jevn flate som er perfekt underlag til å legge sminken på.

Straks-effektene:
- Det perfekte underlaget til den perfekte sminken
- Porer, rødme og pigmentfeil jevnes ut
- Tilfører synlig glød til sminken din

De langsiktige effektene:
- Inneholder en sofistikert druekjerne ekstrakt (GSPE) fra de Andesfjellene i Chile som gir en fantastisk anti-age effekt og forebygger og minimerer rødme (f.eks. hud med Rosacea utseende)
- Gir anti-oxidativ beskyttelse mot frie radikaler og aldring tegn
- Inneholder hud-kompatibel Squalane for å få produktet dypt inn i huden og "fylt opp" det som er mistet hos solskadd og eldet hud
- Inneholder to typer E-vitamin
Andre har også kjøpt: