Beardsley Shampoo - Sjampo til Skjegg (Wild Berry Flavor)

Beardsley Shampoo - Sjampo til Skjegg Wild Berry Flavor (236 ml)

kr 189,00
Beardsley Shampoo er laget av naturlige, botaniske ingredienser, og formulert spesielt for å imøtekomme de spesielle behovene menn med langt ansiktshår har.
kr 189,00

Den ultimate skjeggsjampo fra Beardsley

Ønsker du å vedlikeholde skjegget og holde det rent, er Beardsley skjeggsjampo akkurat noe for deg. Sjampoen er laget av naturlige, botaniske ingredienser og formulert spesielt for å imøtekomme de spesielle behovene menn med langt ansiktshår har.

Beardsley Shampoo myker opp skjegg og bart og renser forsiktig. Den har ikke bare evnen til å rense og mykne håret, den beskytter også huden din mot utslett eller irritasjon som ofte oppstår når man begynner å gro ansiktshår.

Wild Berry-duften er lett, frisk og med en smak som verken er bitter eller fremtonet - og ifølge produsenten: Kissable.

Hvorfor en spesiell sjampo til skjegg?
Når skjegget vaskes bruker de fleste menn bare sin vanlige sjampo, men de færreste bruker sjampoen aktivt i skjegget. Det er sannsynligvis fordi vanlig sjampo smaker bittert, det er derfor ubehagelig å bruke vanlig sjampo direkte på området rundt munnen.

Da skjegget ditt er direkte utsatt for mat, drikke og kanskje røyk, fortjener det å bli behandlet bedre. Beardsley har en mild botanisk formel og smak, noe som gjør det til en fornøyelse å vaske skjegget så ofte og så grundig som du ønsker.

Kan du bruke skjeggsjampoen i håret ditt også?
Ja. Det som er bra for skjegget ditt, er også bra for håret ditt. Det er derfor en god idé å bruke skjeggsjampo i håret, men en dårlig idé å bruke vanlig sjampo på skjegget ditt.

Hva om du akkurat har startet å gro skjegg?
Når du slutter å barbere deg, kan huden din reagere med å produsere flere døde hudceller. Hyppig vask med Beardsley Shampoo er en utmerket måte å unngå dette problemet på. Mange nye skjegg-dyrkere oppdager at Beardsley med de spesielle botaniske ingrediensene, virker beroligende på huden i de første ukene av skjeggprosjektet.
Omtaler fra kunder
4.9
(13 bedømmelser)
Stjerner
Abdullah | Mega god Shampoo
Denne shampoo er bare kanon god til fuldskæg, har man først taget dette produkt i brug skifter man ikke til anden shampoo. Den efterlader skæget blødt i mange timer samt plejer skæget og efterlade det med god duft som være hele dagen.
Stjerner
David Pontoppidan | Kanon produkt, virker øjeblikkeligt
Virkelig et godt produkt som jeg slet ikke kendte til før jeg læste om det på nettet. Fjerner skæl og tør hud i skægget og gør det blødt og rart. Virker øjeblikkeligt!
Stjerner
Daniel | Virker med det samme
Perfekt shampoo som fjerner skæl og tør hud i skægget. Er positivt overrasket, og kan klart anbefale dette produkt til andre.
Stjerner
Bent Martin Winther | Dejligt blødt skæg
Den bedste shampoo jeg har prøvet. Gør skægget blødt, og dufter dejligt. Et must til enhver mand med skæg, stort som småt
Stjerner
Peter | Lækkert blødt skæg
Helt som de andre anmeldelser lover så giver den virkelig blødt skæg med det samme!

En anden god ting er at den lader til at vare rigtigt længe, man skal virkelig ikke bruge ret meget.

Kunne dog måske godt dufte en smule mindre syntetisk, men det er nu ikke noget som er et stort problem. Jeg vil helt sikkert stadig anbefale den!
Stjerner
Ulrik | Behagelig duft
Behagelig og naturlig duft af træ-olier. Rigtig god til prisen
Stjerner
Rasmus Lund | Fantastisk!!
Kan slet ikke få armene ned over denne shampoo!!
Stjerner
Dan Dalvang | Som sendt fra Valhalla!
Denne shampoo må være den shampoo Odin, Thor og de andre guder fra Valhalla bruger!
Stjerner
Henrik Eriksen | Verdens bedste
Det er verdens bedste skæg shampoo basta!
Stjerner
Morten Elholm | Virkelig god shampoo
Den er rigtig god og man kan mærke at den går ind og gøre det den skal - men ville dog bare ønske at det ikke var med den duft, at duften var lidt mere neutral hehe
Stjerner
Nicolaj Andersen | Super
Lækker shampoo med god duft og gøre som de beskriver.
Stjerner
Daniel Thomsen | Super skægshampoo
Rigtig god shampoo til skægget. Giver en god friskhed og fjerne alle skæl
Stjerner
Daniel Jensen | Rigtig god, og dejlig duft
Uden tvilvl noget jeg vil købe mere af
Andre har også kjøpt: