Beardbrand Temple Smoke Utility Balm (100 ml)

Beardbrand Temple Smoke Utility Balm (100 ml)

kr 379,00
Temple Smoke Utility Balm holder skjegget ditt fuktig og velpleiet på samme tid. Virker på alle skjeggtyper.
kr 379,00

Plei skjegget ditt med skjeggbalsam fra Beardbrand


Er du lei av fett og ustelt skjegg? Dette kan enkelt bekjempes ved bruk av denne skjeggbalsamen. Den gir deg nemlig det skjegget ditt trenger for å forbli sunt og rent. Temple Smoke Utility Balm holder skjegget ditt velpleiet og huden din sunn.

Fuktgivende skjeggbalsam som holder skjegget velpleiet
Temple Smoke Utility Balm fra Beardbrand er perfekt til å holde både skjegget ditt og huden din fuktig og sunn. Ved bruk av denne skjeggbalsamen får du tilføyd masse nødvendige næringsstoffer til skjegget, samt masse fukt. Dette er essensielt for å holde skjegget rent og velpleiet.

Den beskytter huden din og gir deg en myk følelse i både skjegget og huden. Si farvel til tørr og fet hud, og hei til em myk og behagelig virkning. Så hvis du leter etter et skjeggpleieprodukt som passer for både skjegget ditt og huden din, er Beardbrand Temple Smoke Utility Balm den riktige løsningen.

Rik på vitaminer og anti-ageing egenskaper
 • Mango mør, lanolin og jojobaolje samt sheasmør - gir deg essensielle vitaminer og motvirker din akne med sitt innhold av anti-ageing egenskaper
 • Kakaosmør - ja det høres litt sprøtt ut, men kakaosmør inneholder faktisk mange antioksidanter og er kjent for å forbedre hudens sunnhed og elastisitet


 • Slik bruker du Temple Smoke Utility Balm
  1. Start med å smøre litt på hendene - mengden er variende, du skal bruke større mengder jo mer skjegg du har
  2. Deretter masserer du det rundt i skjegget. Sørg for å komme rundt i hele skjegget
  3. La det absorbere
  Se lignende produkter
  Andre har også kjøpt: