Beardbrand Silverline - Tree Ranger Utility Balm

Beardbrand Silverline - Tree Ranger Utility Balm (100 ml)

kr 214,00
Den hydrerende balmen fra Beardbrand som er sublim til å pleie skjegg og hud. Bygget på naturlige ingredienser som effektivt arbeider i dybden. Beghagelig kombinasjon av duftnoter.
kr 214,00

Beardbrand Silverline - Tree Ranger Utility Balm for sunnere skjegg og hud

Har skjegget ditt og huden din bruk for mer pleie? Da er Beardbrand Silverline - Tree Ranger Utility Balm det du har bruk for! Den er fremstilt av naturlige ingredienser som pleier både skjegget ditt og huden din ultimat!

Denne balmen fra Bearbrand er bygget på en formel som er hydrerende og er derfor svært velegnet til å bruke i skjegget, men også hvis du har tørre hender eller hud!

Beardbrand Silverline - Tree Ranger Utility Balm er nærmest skreddersydd til deg, om ønsker å vedlikeholde et velpleiet skjegg og en sunn hud.

Balsam av naturlige ingredienser
Innholdet består av mango- og sheasmør, jojobaolje, lanolin og kakaosmør. De er alle svært rike på vitaminer, og spesielt kakaosmøret med sine antioksidanter er godt for huden. Antioksidantene forbedrer elastisiteten i huden og du får dermed en mye sunnere hud på sikt.

Den gode duften
Duftnotene i Beardbrand Silverline - Tree Ranger Utility Balm er nøye valgt ut, slik at de ikke blir for mye å ha i skjegget. Sammensetningen inneholder en blanding av eukalyptus og furutrær. Det danner en maskulin duft som tar hånd om din luktesans.

Slik brukes den
  • Vi anbefaler at du starter med en mindre mengde enn du tror, da konsistensen rekker svært langt.
  • Smør kun en liten mengde inn i skjegget og la balmen trenge inn i skjegg og hud.
  • Har du tørre hender eller hud, kan du saktens bruke balmen der, da den lindrer og mykgjør tørr og skadet hud.
  • Du vil etter kort tid oppleve mer velpleiet og sunnere skjegg eller hud.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: