Beardbrand Silver Line - Tea Tree Utility Balm (100ml)

Beardbrand Silver Line - Tea Tree Utility Balm (100ml)

kr 245,00
Beardbrand Silver Line - Tea Tree Utility Balm er en nærende og pleiende balsam for skjegget ditt. Det perfekte skjeggproduktet for å holde skjegget ditt sunt - kun med naturlige ingredienser!
kr 245,00

Sunt skjegg med Beardbrand Silver Line - Tea Tree Utility Balm

Trenger skjegget ditt mer mykhet og pleie? Da er Beardbrand Silver Line - Tea Tree Utility Balm det du mangler! Denne balsamen er utviklet fra naturlige ingredienser med det formålet å holde skjegget og huden din sunn!

Forestill deg en nydelig duftkombinasjon av te-tre og mynte, som kjærlig arbeider seg inn i skjegget ditt. Det er nøyaktig, hva Beardbrand Silver Line - Tea Tree Utility Balm gjør! Skjeggbalsamen inneholder bl.a. mango- og sheasmør, jojoba-olje og lanolin, som tilsammen forbedrer helsetilstanden til skjegget ditt.

Beardbrand er anerkjent for sine pleieprodukter for menn, og dette er ikke noe unntak, Ingrediensene er gode og konsistensen deilig enkel å arbeide med.

Skjem bort både skjegg og hud
Denne balsamen fra Beardbrand kan, utover å brukes i skjegget, også med stor fordel brukes på huden. De aktive ingrediensene rommer anti-oksidanter som er med på å pleie hudens sunnhet og elastisitet.

Naturlige ingredienser for den velpleiede mann
Beardbrand Silver Line - Tea Tree Utility Balm er det ideelle pleieproduktet for deg som både bryr deg om skjegg, hud og hår. De naturlige ingrediensene har en dyp hydrerende effekt og en deilig duft, og fukter og nærer virkelig,

Hvordan bruker du den?
  • Start med en mindre mengde enn du tror, da konsistensen rekker svært langt.
  • Smør en passende mengde inn i skjegget, og la formlen arbeide og behandle.
  • Du kan med stor fordel bruke balsamen på tørre hender eller hud. Den lindrer og mykgjør nemlig tørr eller skadet hud.
  • Etter kort tid vil du oppleve en synlig effekt.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: