Beardbrand Silver Line - Spiced Citrus Utility Balm (100 ml)

Beardbrand Silver Line - Spiced Citrus Utility Balm (100 ml)

kr 245,00
Beardbrand Silver Line - Spiced Citrus Utility Balm holder skjegget og kroppen sunn. De naturlige ingrediensene pleier og nærer både skjegget ditt og huden din - og så er duften svært behagelig!
kr 245,00

Beardbrand Silver Line - Spiced Citrus Utility Balm holder skjegg og kropp sunn

Vil du gjerne holde skjegget ditt og huden din i toppform? Da er Beardbrand Silver Line - Spiced Citrus Utility Balm den perfekte match! Balmen er utelukkende bygget på naturlige ingredienser, som alle sammen sørger for å pleie skjegg og hud, slik at det alltid holdes sunt og har et velpleid utseende.

Balmen er utviklet på en oppskrift som er dypt hydrerende og derfor svært velegnet til skjeggpleie - men også til tørre hender eller skadet hud!

Den er perfekt til menn som foretrekker å vedlikegolde det sunne utrykket i skjegg og hud - og kun ønsker det beste av det beste!

Ingredienser som pleier og fukter
Denne balmen fra Beardbrand inneholder shea- og mangosmør, jojobaolje, lanolin og kakaosmør, som alle er rike på vitaminer. Kakaosmøret er med sine antioksidanter svært god for huden, da den forbedrer sunnheten og elastisiteten i huden.

En duft du kan holde ut med
Beardbrand har satt duftnotene nøye sammen, slik at de ikke blir for mye å ha i skjegget. Sammensetningen består av en kombinasjon av vanilje, en snev av nellik og til slutt krydder. Det danner en nydelig duft som skjemmer bort duftsansene.

Slik bruker du den
  • Vi anbefaler at du starter med en mindre mengde enn du forestiller deg, da konsistensen rekker svært langt.
  • Smør kun en liten mengde inn i skjegget, og la formelen arbeide i dybden.
  • Har du tørre henger eller hud, kan du med fordel bruke balmen der, da den lindrer og mykgjør tørr eller skadet hud.
  • Du vil etter kort tid få mer velpleiet og sunnere skjegg eller hud.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: