Baxter Of California Shower Starter Kit (made4men)

Baxter Of California Shower Starter Kit

kr 724,00
Denne gaveesken inneholder de herligste produktene som enhver mann behøver når han er i dusjen.
Kun 1 igjen

kr 724,00

Førpris: kr 905,00

Hår- & Kroppsvask-sett

Ønsker du et sett som virker rensende og fuktighetsgivende, er Baxter Of California Shower Starter Kit garantert noe for deg. Dette skjønne settet inneholder produkter som bidrar til å gi huden din den boosten den har behov for.

Baxter Of California Shower Starter Kit er et shower kit som spesifikt er utviklet for menn. I settet får du alt du trenger til dusjen, hvor kroppen rengjøres og huden etterlates i en avbalansert tilstand.

Settet inneholder følgende:

Baxter Of California Daily Fortifying Shampoo (236 ml)
Baxter Of California Daily Fortifying Shampoo er en revitaliserende sjampo beriket med kokosekstrakt, hveteprotein og antioksidantholdig E-vitamin. Fjerner effektivt smuss og produktrester mens den fukter hodebunnen.

Baxter Of California Daily Fortifying Conditioner (236 ml)
Baxter of California Daily Fortifying Conditioner er en balsam for menn med en mild duft av mint. Balsamen inneholder botaniske oljer og vitaminer, som gjør håret mer fleksibelt og lettere å style.

Baxter Of California Herbal Mint Body Wash (236 ml)
Invigorating Body Wash er en forfriskende kroppssjampo for menn. Såpen fjerner og tilintetgjør urenheter i huden samtidig som at den etterlater huden fuktig og i balanse.

Baxter Of California Exfoliating Body Bar (198 gr)
Eksfolierende såpestykke som effektivt fjerner døde hudceller og smuss. Såpestykket inneholder fuktighetsgivende ingredienser som etterlater huden din glatt, ren og forfrisket.
Andre har også kjøpt: