Baxter of California Safety Razor

Baxter of California Safety Razor

kr 619,00
Baxter of California Safety Razor er en DE-barberhøvel - Double Edge-Høvel- og har derfor blad på begge sider.
Kun 1 igjen

kr 619,00

Førpris: kr 895,00

Baxter of California Safety Razor er en gammeldags barberhøvel, som betegnes som en DE-barberhøvel - Double Edge-Høvel- og har derfor blad på begge sider.

Produsenten Baxter of California ble grunnlagt i 1965 av Baxter Finley, som var lei av de moderne barberhøvlene. Det er en trofast produsent, og Baxter of California Safety Razor er også en trofast høvel.

Baxter of California Safety Razor er en såkalt tosidig høvel: den har blad på begge sider. Disse barberhøvlene er ofte noe ens foreldre og besteforeldre har brukt, men med Baxter of California Safety Razor har den returnert i større form.

Baxter of California Safety Razor er en sikkerhetshøvel som har to sider, hvor det legges vekt på våtbarbering. I tillegg kan du barbere tettere med Baxter of California Safety Razor, som på samme tid hindrer røde nupper, irritert hud og inngrodde hår etter barberingen.

Grunnen til at det er en sikkerhetshøvel, er fordi høvelen min

Egenskaper
• En sikkerhetshøvel.
• Skapt med tettere barbering i tankene.
• Kommer fra den trofaste produsenten Baxter of California.
• Reduserer risikoen for feilbarbering.

Slik gjør du
Baxter of California Safety Razor kommer med en veiledning som detaljert beskriver hvordan du skal bruke høvelen. Høvelen er likevel som de fleste andre høvler med blad på begge sider. Ikke trykk høvelen for hardt mot huden, da bladene er veldig skarpe.

Husk å kjøpe barberblad med høvelen. Vi anbefaler Feather New Hi-Stainless Barberblade (10 stk).
Andre har også kjøpt: