Baxter of California Facial Scrub

Baxter of California Facial Scrub (120 ml)

kr 258,00
Baxter of California Facial Scrub er en mild eksfolierende skrubb som fjerner urenheter og døde hudceller. Etter denne prosessen, stimuleres og fremskyndes hudens naturlige fornyelse.
kr 258,00

Beskrivelse:
Baxter of California Facial Scrub er en mild eksfolierende skrubb som fjerner urenheter og døde hudceller. Etter denne prosessen, stimuleres og fremskyndes hudens naturlige fornyelse. Samtidig mykgjør den, glatter ut og gir huden et sunt utseende.
Kremen er spesielt velegnet til skadde områder på huden, men ved bruk beskyttes samtidig den sunne huden. Resultatet ved bruk av Facial Scrub er en glatt, jevn og avbalansert hud som fremstår sunn og sterk. Denne kremen er samtidig et ideelt verktøy før barbering for å løfte opp hårene og dermed gjøre barberingen lettere.

Effekt:
Rensing

Slik gjør du:
Påfør skrubben på fingerspissene dine og gni den inn i huden i sirkulære bevegelser. Vær spesielt grundig på pannen, haken og rundt nesen, da disse områdene er spesielt utsatt for urenheter. Skyll deretter skrubben av med vann, og ikke la den på noe tidspunkt komme i kontakt med øynene. Det anbefales at skrubben benyttes én til to ganger i uken.

Hudtype:
Alle hudtyper.

Innhold:
120 ml
Andre har også kjøpt: