Baxter of California Face Wash (300ml)
Anbefalet af vores eksperter

Baxter of California Daily Face Wash (236 ml)

kr 232,00
Baxter Daily Face Wash er et effektivt middel som behandler urenheter i ansiktet på rekordtid. Et produkt som er designet for deg som synes at tiden er kostbar, men allikevel gjerne vil se bra ut.
Kun 1 igjen
kr 232,00

Baxter Daily Face Wash er et effektivt middel som behandler urenheter i ansiktet på rekordtid. Et produkt som er designet til deg som synes at tid er kostbar, men som samtidig gjerne vil se bra ut.

En sammensetning bestående av kokosnøtter og betennelseshemmende planteekstrakter, gjør at ansiktet ditt etterlates friskt og glatt uten urenheter. Tilsetningen av Aloe Vera og ginseng forsterker ytterligere den friske opplevelsen, og motvirker tørrhet.

Menns hud er ofte tykkere og fetere enn kvinners - derfor er vanlig såpe utilstrekkelig. Mange hudprodukter til menn etterlater huden tørr, noe som fører til at den produserer mer talg.
Baxter Daily Face Wash er derimot et mildt produkt som etterlater huden myk og velbalansert, og er velegnet til alle hudtyper.

Slik gjør du:
Anbefalt bruk er både morgen og kveld. Masseres på et fuktet ansikt i myke sirkulære bevegelser. Husk haken, rundt nesen og andre utsatte steder. Skyll av med vann etter ett minutts tid.

Hudtype:
Normal til fet hud

Innhold:
236 ml
Andre har også kjøpt: