Kjøp julegaver allerede i dag | Vi bytter til 1. februar

Barberutstyr

Her finner du mange små og store godbiter! Dette er kategorien for de som setter pris på en god barbering og gjerne vil ha det lille ekstra. Alt tilleggsutstyr du ønsker deg, og ting du ikke visste at du ønsket deg.
Sorter etter

Made4men - Barberutstyr

Her har vi en ordentlig artig kategori. Dette er for de som legger litt ekstra i barbering og barberutstyret sitt, de som liker å ha orden og at ting er av en viss kvalitet.

Barberutstyr kan være mye forskjellig, derfor skal vi gi deg en liten introduksjon til noe av det vi har å tilby. Det er snakk om praktisk utstyr, som alle har viktige roller før, under eller etter barbering.

Barberskåler:

Barberskålen er alltid en god følgesvenn. Skålene er som oftest elegant utformet, og er med på å gi deg og badet ditt det uttrykket du er ute etter. En barberskål, med sitt spesielle design og uttrykk, sier mye om dens eier.
Barberskål
Barberskålen blir brukt til å piske opp barbersåpen eller -kremen. Man tilsetter ønsket innhold i skålen og pisker det opp ved hjelp av en barberkost. Er du på utkikk etter en ny kost, da kan du trykke Her

Vi har også såkalte barber-kopper eller -mugger. Det er snakk om samme bruksområdet, men har har man et lite håndtak som gjør det enkelt å holde koppen samtidig som man barberer seg.

Lærstropper / Skjerpestropper:

Dette verktøyet brukes av de som foretrekker den klassiske barberingen med barberkniv. Lærstroppen eller skjerpestroppen sin rolle er å holde kniven skarp og tørr.
lærstropp
Barberknivene er ekstremt skarpe, og det kreves derfor litt ekstra utstyr for å tørke av vannet som blir liggende på eggen under barbering. Bruker man en vanlig klut vil det bli liggende igjen små mikroskopiske dråper som gjør at bladet ruster. Som alt annet blir også skjerpestroppen slitt etterhvert, derfor har vi ulike lærbalsamer med og uten slipemidler. Lærbalsamen sørger for å vedlikeholde skjerpestroppen og, hvis du kjøper en med slipemidler, gir en liten ekstra edge til stroppen.

Her finner du vårt flotte utvalg av Barberkniver.

Holdere til barberutstyret:

Har du først fått interessen for våtbarbering, tar det ikke lang tid før badet fylles av ulike produkter. Ved å skaffe seg en holder blir det enklere å holde orden på badet og utstyret. Det er også viktig for levetiden til barberkosten og barberhøvelen, at de ikke blir liggende å slenge. Legger man fra seg disse på vasken eller rett inn i skapet etter bruk, blir de ofte ødelagt av fuktighet.

Hos oss finner du holdere i mange størrelser og fasonger. Trenger du en liten holder til den flotte barberkosten din, eller er du på utkikk etter en litt større én som du kan henge både barberkosten, -høvlen og -skålen på - Du finner det her hos oss!

Spar lommeboken og miljøet, kjøp en sliper!

Barberblader kan være en irriterende stor utgift. Man merker fort når et blad begynner å bli slitt, både på barbering og ubehaget det medfører. Er man slurvete når det kommer til vedlikehold i tillegg, da går barberbladene fort i søppelkassen.

Vil du gi lommeboken og miljøet litt hjelp, da anbefaler vi deg å se om en barberblad-sliper kan være noe for deg. Ved å kjøpe en sliper til barberbladene dine vil du øke levetiden deres med gjennomsnittlig 600 % - det stemmer, seks hundre prosent!.
Sliper til barberbladerBarberblad-sliper

Fordeler

  • Forlenger lommebokens levetid
  • Positivt for miljøet
  • Barberbladene får en økt levetid på gjennomsnittlig 600 %
  • Enkelt å bruke
  • Effektiv sliping og rengjøring av barberbladene