Barberutstyr

Her finner du mange små og store godbiter! Dette er kategorien for de som setter pris på en god barbering og gjerne vil ha det lille ekstra. Alt tilleggsutstyr du ønsker deg, og ting du ikke visste at du ønsket deg.
Sorter etter

Made4men - Barberutstyr

Her har vi en ordentlig artig kategori. Dette er for de som legger litt ekstra i barbering og barberutstyret sitt, de som liker å ha orden og at ting er av en viss kvalitet.

Barberutstyr kan være mye forskjellig, derfor skal vi gi deg en liten introduksjon til noe av det vi har å tilby. Det er snakk om praktisk utstyr, som alle har viktige roller før, under eller etter barbering.

Barberskåler:

Barberskålen er alltid en god følgesvenn. Skålene er som oftest elegant utformet, og er med på å gi deg og badet ditt det uttrykket du er ute etter. En barberskål, med sitt spesielle design og uttrykk, sier mye om dens eier.
Barberskål
Barberskålen blir brukt til å piske opp barbersåpen eller -kremen. Man tilsetter ønsket innhold i skålen og pisker det opp ved hjelp av en barberkost. Er du på utkikk etter en ny kost, da kan du trykke Her

Vi har også såkalte barber-kopper eller -mugger. Det er snakk om samme bruksområdet, men har har man et lite håndtak som gjør det enkelt å holde koppen samtidig som man barberer seg.

Lærstropper / Skjerpestropper:

Dette verktøyet brukes av de som foretrekker den klassiske barberingen med barberkniv. Lærstroppen eller skjerpestroppen sin rolle er å holde kniven skarp og tørr.
lærstropp
Barberknivene er ekstremt skarpe, og det kreves derfor litt ekstra utstyr for å tørke av vannet som blir liggende på eggen under barbering. Bruker man en vanlig klut vil det bli liggende igjen små mikroskopiske dråper som gjør at bladet ruster. Som alt annet blir også skjerpestroppen slitt etterhvert, derfor har vi ulike lærbalsamer med og uten slipemidler. Lærbalsamen sørger for å vedlikeholde skjerpestroppen og, hvis du kjøper en med slipemidler, gir en liten ekstra edge til stroppen.

Her finner du vårt flotte utvalg av Barberkniver.

Holdere til barberutstyret:

Har du først fått interessen for våtbarbering, tar det ikke lang tid før badet fylles av ulike produkter. Ved å skaffe seg en holder blir det enklere å holde orden på badet og utstyret. Det er også viktig for levetiden til barberkosten og barberhøvelen, at de ikke blir liggende å slenge. Legger man fra seg disse på vasken eller rett inn i skapet etter bruk, blir de ofte ødelagt av fuktighet.

Hos oss finner du holdere i mange størrelser og fasonger. Trenger du en liten holder til den flotte barberkosten din, eller er du på utkikk etter en litt større én som du kan henge både barberkosten, -høvlen og -skålen på - Du finner det her hos oss!

Spar lommeboken og miljøet, kjøp en sliper!

Barberblader kan være en irriterende stor utgift. Man merker fort når et blad begynner å bli slitt, både på barbering og ubehaget det medfører. Er man slurvete når det kommer til vedlikehold i tillegg, da går barberbladene fort i søppelkassen.

Vil du gi lommeboken og miljøet litt hjelp, da anbefaler vi deg å se om en barberblad-sliper kan være noe for deg. Ved å kjøpe en sliper til barberbladene dine vil du øke levetiden deres med gjennomsnittlig 600 % - det stemmer, seks hundre prosent!.
Sliper til barberbladerBarberblad-sliper

Fordeler

  • Forlenger lommebokens levetid
  • Positivt for miljøet
  • Barberbladene får en økt levetid på gjennomsnittlig 600 %
  • Enkelt å bruke
  • Effektiv sliping og rengjøring av barberbladeneGå aldrig ned på barberingsudstyr

Har du hørt phrasen: "Gå aldrig ned på udstyr?" Det har du sikkert, og den phrase gør sig især gældende for barberingsudstyr.

At have det rigtige barberingsudstyr vil løfte niveauet fra en okay barbering til en fejlfri og komfortabel barbering. Vi vil gerne have at du går og glæder dig til en barbering, fordi du kan få lov til at bruge dit barberingsudstyr - Så er barberingen nemlig let som en leg.

Vi har et bredt sortiment af barberingsudstyr, der alle kan bidrage til at gøre din barbering bedre og nemmere. Razorpit er fx et barberingsudstyr, hvor du kan slibe dine barberblade så de både bliver skarpere og holder længere. Et sjovere eksempel, men stadig meget brugbart, er Beard King's Beard Bib, som i princippet er en stor hagesmæk der fanger alle dine hår, når du barberer dig. Eller har du måske en fed skraber og barberkost? Så har vi flere holdere, der gør det muligt at vise dem frem.

Du kan finde barberingsudstyr som vi vil kalde must-haves, der alle vil bidrage til en bedre og nemmere barbering. Men du kan også finde udstyr, som blot vil være med til at gøre barberingen lidt sjovere eller gøre det muligt at udstille dit fede barberingsudstyr. Hvad end din smag eller dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde det du gerne vil have.

Hvilket barberingsudstyr skal du starte med?

Barberingsudstyr er noget man aldrig kan få for meget af. Derfor kan det virke uoverskueligt når man skal starte, fordi der er så meget man gerne vil have. Vi vil gerne give et bud på nogle essentials, som vi mener, du skal starte med.

Barberkost
Barberkosten er en essentiel, hvis du barberer dig på den klassiske måde. Den hjælper dig med at skumme barberproduktet (gel, sæbe, etc.) op og trænge ind under skægstubbene, hvilket både løfter skægstubbene samt blødgør dem. Vi anbefaler barberkoste bestående af grævlingehår, da grævlingehår holder særdeles godt på vandet.

Barberskål
Du kan ikke have en barberkost uden at have en barberskål. Barberskålens form hjælper med at skumme din foretrukne barbersæbe op, så barbersæben er let at påføre huden med en barberkost. Det udskillende ved en barberskål er primært udseendemæssigt, så her skal du bare vælge den fedeste.

Sliber eller slibestrop
Alt efter hvilken barberingsmetode du foretrækker, så skal du have en sliber eller slibestrop. Hvis du bruger en skraber, så er det nødvendigt at have en sliber som gør barberbladene skarpere samt giver dem en længere livstid. Det kunne fx være RazorPit, som kan give et barberblad et livstid 6 gange længere end normalt.

Hvis du benytter dig af en Straight Razor, også kaldet barberkniv, så er en slibestrop et must-have. Du stryger din barberkniv på slibestroppen, hvilket efterlader skæret på barberkniven rengjort og skarpt.

Holder
Den sidste essentiel du skal have, er selvfølgelig en holder til dit nye fede barberingsudstyr. En holder til din barberkost og fx DE Safety Razor pynter godt på badeværelset, og så er det en fed måde at vise dit barbergrej frem på. Det er samtidig praktisk anlagt, da barberkosten og skraber kan hænge og tørre.

Hvis du har brug for mere information vedr. vores bud på essentials samt forslag til hvilke vi vil anbefale, så kan du læse vores blogindlæg omhandlende barbergrej her.

Anvend dit barberingsudstyr rigtigt

Skal vi forestille os, at du har en fed skraber og nu også alt det barberingsudstyr, vi betegner som essentials? Så kan vi hurtigt gå igennem processen fra start til slut for at du kan få det meste ud af udstyret.

1. Blødgør skægget og slib barberbladene
Pak dit skæg ind i et fugtig håndklæde, og imens det er pakket ind, kan du slibe dine barberblade, så du kan få den bedst mulige barbering.

2. Dup barberkosten i sæben og påfør det ønskede område
Dup barberkosten ned i din barberskål og påfør dine skægstubbe med sæben, så det skummer op og skægstubbene bliver blødgjort.

3. Tag din skraber ned fra din holder og barber
Sæt barberbladene på din skraber og barber med hårene, så du får en blød og behagelig barbering.

4. Rengør og sæt på plads
Når du har barberet dig, skyller du barberkosten og skraberen for resterende sæbe samt rester af hår. Herefter hænger du dem op på din holder for at lade dem tørre.