ENDELIG HAR VI BAKBLADE 2.0 PÅ LAGER - FÅ DIN I DAG!

baKblade 2.0 - Eksklusivt på Made4men.no

Utallige menn sliter med uønsket hårvekst, og da spesielt på ryggen. Med baKblade® blir hårfjerningen enkel, smertefri, billig og ikke minst tidsbesparende.baKblade Rygghøvel 2.0 + 6 stk. barberblader
Pris kun:
619,-

baKblade Rygghøvel 2.0 + 6 stk. barberblader

Den nye baKblade® 2.0 har nå endelig kommet til Europa. Derfor får du nå et unikt tilbud på en høvel og 6 stk nye barberblader!

baKblade 2.0 - Eksklusivt på Made4men.no

Den originale baKblade® solgte, som sagt, over 500.000 på verdensbasis. I 2016 gikk grunnleggeren, Matt, på Kickstarter med den nye versjonen og ble en av de mest vellykkete historiene på Kickstarter. Han fikk samlet inn over 300.000 dollar, og dermed nok til å produsere et helt nytt produkt, som er en unik gave til menn med problemer, i form av uønsket hårvekst på ryggen.baKblade Rygghøvel 2.0 + 4 stk. barberblader
Pris kun:
569,-

baKblade Rygghøvel 2.0 + 4 stk. barberblader

Den nye baKblade® 2.0 er har nå endelig landet i Europa. Den originale solgte over 500.000 eksemplarer på verdensbasis. 2.0´eren er ikke kun en oppgradering - det er en revolusjon.

baKblade 2.0 - dryGlide® barberblader

Det er ikke bare barberhøvelene som har fått en oppgradering, barberbladene har også blitt forbedret. De patenterte dryGlide® barberbladene er designet, for å barber kroppshår som i de fleste områder har en tendens til å være mindre grove enn dem man finne i ansiktet. Når det er sagt, har baKblade® designet en barberhøvel og -blader på en måte, som gjør barberingen enklere, da det er mindre friksjon mellom hud og blader. Dette gjør at du huden din ikke får så røff behandling - selv om du har en markant hårvekst.BaKblade 2.0 Barberblader (4 stk)
Pris kun:
189,-

BaKblade 2.0 Barberblader (4 stk)

Den nye baKblade® 2.0 har nå endelig landet i Europa. Den originale solgte over 500.000 eksemplarer på verdensbasis. 2.0éren er ikke kun en oppgradering - det er en revolusjon.