Bad Norwegian Gift Set Wash Body + Roll Deo

Bad Norwegian Gift Set Wash Body + Roll Deo

kr 672,00
Gavesett fra Bad Norwegian med både body was og roll on deo. Dette trenger du når du ønsker en frisk hud som lukter godt gjennom hele dagen
Kun 2 igjen
kr 672,00

Bad Norwegian er et unikt gavesett som sørger for å holde deg ren og godluktende hverdag og til enhver tid. Settet inneholder to forskjellige produkter som vil hjelpe deg med din hud og helde svetten under armene under kontroll

Bad Norweian Wash Body (250 ml)
En utrolig lekker Body Wash som renser og frisker opp huden din, samtidig som den pleier og tilfører huden fuktighet, så den ser pen og myk ut. Menthol har blitt tilsatt til Wash Body slik at den har en forfriskende effekt, perfekt til morenen eller like etter trening.

Bad Norwegian Roll Deo (75 ml)
Roll on deodoranten fra Bad Norwegian er helt unik i siden den inneholder 100% naturlige ingredienser. Den inneholder ikke aluminium og ingen av ingrediensene er skadelige for miljøet. Den kommer med en veldig mild lukt og hjelpe å holde svetten vekk hele dagen.

Slik gjør du
Bruk Bad Norwegian Wash Body engang om dagen, slik at du alltid ser frisk ut og lukter godt. Etter dusjen/badet påføres deodoranten, og den formulerte mentolformelen i deodoranten gjør det til å virke som en antiperspirant som hjelper å holde svetten unna.

Innhold
1 stk Bad Norwegian Wash Body (250 ml)
1 stk Bad Norwegian Roll Deo (75 ml)
Andre har også kjøpt: