FX872E

BaByliss Pro FX872E Hårtrimmer

kr 1 700,00
Ny og forbedret version - Erstatning for Babyliss Pro FX672E

Babyliss Pro FX872E er en ergonomisk hårtrimmer med en bred variasjon av lengdeinnstillinger. Den har en sterk motor med 7 000

kr 1 700,00

Førpris: kr 2 200,00

BaByliss Pro FX872E Hårtrimmer

Babyliss Pro FX872E er en eksklusiv hårtrimmer, og ligger derfor også i den høye enden av prisklassen. Den betraktes som en profesjonell hårtrimmer, og blir brukt av mange firsører rundt i landet.

Babyliss Pro FX872E Hårtrimmer er en kvalitetstrimmer i ergonomisk design med Direct Drive-motor, som sammen med de skarpe bladene gir deg en enkel og perfekt klipp. Den ligger utrolig godt i hånden, og gir derfor også en kjempeskarp og tett barbering.

Det er en utrolig kraftig hårtrimmer med opp mot 7000 svingninger i minuttet. De skarpe bladene er av rustfritt stål, som er presisjonsslipet med diamantsliper. Den ligger som sagt også derfor i den høye enden i forhold til prisen, men du får da også svært høy kvalitet for pengene.

Babyliss Pro-trimmeren er et av frisørens foretrukne verktøy. Den kan brukes både med og uten ledning og leveres med hele 8 avstandskammer, som sikrer muligheten for den ønskede lengdeinnstillingen.

Trådløs
Denne trimmeren fra Babyliss er en oppladbar trimmer, så den kan derfor brukes uten at man har ledningen tilkoblet i strømuttaket. Den kan allikevel også brukes med ledning, om man har glemt og lade den opp, og man slipper opp for strøm.

Du er derfor alltid sikker på at du skal kunne bruke trimmeren din, likegyldig om det er strøm på eller ikke, for om den ikke er ladet opp, trenger du bare koble den til, og den er klar til bruk.

Hår- og skjeggtrimmer
Ja, Babyliss Pro FX872E kan brukes som både hårtrimmer og skjeggtrimmer, det er helt opp til deg hvordan du bil bruke den. Den er en utrolig fleksibel trimmer, og derfor har du også muligheten til å bruke den til forskjellige ting.

På grunn av de mange avstandskammene, får du mange muligheter for å style skjegget ditt akkurat som du vil, og samtidig også muligheten til å klippe håret ditt som du vil.

Profesjonelt utstyr
Babyliss Pro er normalt kun brukt av profesjonelle frisører, og derfor er den også en trimmer av en helt annen kvalitet enn mange andre modeller. Vi vil gjerne gi alle muligheten til å kunne bruke profesjonelle trimmere og annet utstyr hjemme.

Det er ingen grunn til at de gode ting skal være forbeholdt de profesjonelle, spesielt fordi det er mange som gjerne vil ha en rigtig god trimmer som denne hjemme hos seg selv.

Verdt å vite:
- Direct Drive-motor for en mer effektiv klipp
- Lettvektsdesign
- Inkl. ladestasjon og stand for trimmeren, rengjøringsbørste og smøreolje
- 8 avstandskammer (3, 6, 9.5, 13, 16, 19, 22 og 25 mm.)
- 6 Indstillinger (0.6, 1.2, 1.8, 2.4, 3.0 mm)
- Blader i rustfritt stål slipt med diamantsliper
- Bladet er 4,5 cm bredt
Klippelengder:
22mm0.6mm1.2mm1.8mm2.4mm3mm6mm9.5mm13mm16mm19mm25mm
Andre har også kjøpt: