BaByliss Hot Straightening Brush H150E (made4men)

BaByliss Hot Straightening Brush H150E

kr 450,40
Hot Straightening Brush H150E fra BaByliss er en effektiv, men skånsom rettebørste, som retter ut håret på kort tid.
Kun 1 igjen

kr 450,40

Førpris: kr 563,00

Varmebørste

Ønsker du å rette ut håret eller skjegget på en enkel og rask måte, er BaByliss Hot Straightening Brush H150E det perfekte redskapet for deg. Den skånsomme rettebørsten retter ut håret ditt på ganske kort tid og etterlater det med en silkemyk finish.

BaByliss Hot Straightening Brush H150E fra BaByliss er en effektiv, men skånsom rettebørste, som retter ut håret på ganske kort tid. Rettebørsten gir en enkel og rask styling av håret eller skjegget. Rettebørsten er enkel å bruke, den er lett, så den er enkel å holde når den brukes, den har en on-/off-knapp, en indikatorlampe og rask oppvarming.

Skjegg-rettebørste
Straightening Brush kan også brukes som en skjegg-rettebørste, så du enkelt kan rette ut og gre skjegget ditt. Den kan gjøre selv det kraftigste skjegget mykt og glatt. Børsten er kombinert med varmetenner som gjør at skjegget blir glattere og medgjørlig.

Tekniske Spesifikasjoner
  • 3 forskjellige pigger som gir et perfekt resultat
  • Rask oppvarming
  • Gir en skånsom og ensartet børsting
  • Retter ut håret på rekordtid og gir en effektiv styling

Bruk
Børst først gjennom håret med en normal hårbørste. Bruk deretter BaByliss Hot Straightening Brush H150E i tørt hår ved å føre børsten langsomt gjennom håret fra hodebunn til tupper.
Andre har også kjøpt: