Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

Zarkoperfume

Med Zarkoperfume får du masse kvalitet og masse unike dufter kombinert i en parfyme. Samtidig kan du stole på at parfymer fra Zarkoperfume blir 100% håndlagde i Danmark, og 100% laget i vårt eget laboratorium i Danmark.

Med disse parfymer fra Zarkoperfumer får du følelsen av varme, kulde og miljøet du er i. når folk møter deg hver gang.

Finn din egen unike Zarkoperfume rett nedenfor!
Sorter etter

De unike parfymer

Parfymer fra Zarkoperfume er håndlagde og produsert i Danmark, bak parfymer er Zarko Ahlmann Pavlov, en dansk parfymer. Zarkopar parfyme er produsert og tenkt på i Norden når de tilegner seg miljøet på best mulig måte.

Imponerende eiendom

Mest overraskende av alt, parfymer endrer duften fra person til person. Årsaken til dette er fordi det er stor variasjon i kroppstemperatur og hvordan parfymen fungerer med kroppens egne dufter. Zarko anbefaler at du prøver en parfyme i en hel dag for å se om parfymen passer til kroppen din, da kroppen vil føle forskjellige temperaturer gjennom dagen, og dermed gjøre duften av parfymen lukt annerledes.
Zarko har brukt over 7 år på å utforske og utvikle parfymer for både menn og kvinner, det har vært mulig for Zarko å utvikle unisex parfymer på grunn av bruken av molekyler og de forskjellige reaksjonene.

Det kan hende at parfymen lukter godt på en annen person, men at duften er helt annerledes på deg og derfor er det mest optimalt å finne ut hvilken parfyme som er best for kroppen din. En kjemisk reaksjon oppstår når molekylene i parfymen smelter sammen på kroppen og avhengig av klimaet du er i når du bruker parfymen. Denne forskningen i parfymer gir deg en veldig spesiell duft, den hjelper også til å påpeke at vi alle er forskjellige og ikke de samme på alle måter.

Med parfymer fra Zarkoperfume utviklet med molekyler involvert, er det en av de mest trendy parfymer akkurat nå, da det er en ny og innovativ måte å utvikle og produsere parfymer på.