Tend Skin

Tend Skin er den effektive løsningen hvis du har problemer med inngrodde hår, betente hårsekker eller irritert hud etter barbering! Det er mange som sliter med dette og det fører til et utilfredsstillende resultat etter barbering. Hyppig barbering er tøft for huden og derfor kan det være vanskelig å bli kvitt. Tend Skin har derfor utviklet produkter som beroliger og lindrer den utsatte huden etter barbering. På den måten slipper du irritert hud, røde nupper og inngrodde hår.
Les mer om Tend Skin
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Tend Skin - Røde nuppers verste mareritt

Alle menn vet hvor forbanna irriterende det er å få røde nupper og inngrodde hår etter en barbering. Det finnes mange ulike meninger og kjerringråd for hvordan man skal unngå de forhatte nuppene.

Vi hos Made4men har kunnskap om en metode som garantert fungerer - Tend Skin. Made4men har mange års erfaring og vi vil strekke oss så langt som å si at vi er erfarne i bransjen - Vi har aldri sett et produkt løse problemene som kan oppstå ved barbering, så godt som Tend Skin!

Anmeldelse av Tend Skin

Det er ingen hemmelighet at vi her hos Made4men er kjempe fans av Tend Skin, men nå er det ikke vi, men våre kunder som bestemmer om produkter er gode eller ikke.

Heldigvis for vår og Tend Skin sin del, så viser det seg at våre kunder er mer enn tilfredse med produktene. Det har seg nemlig slik at samtlige Tend Skin´s produkter har tett på 5 ut av 5 stjerner (Snittet ligger på 4,7 av 5). Se vår danske nettbutikk for å lese anmeldelsene.

Det kundene trekker frem er den unike effekten produktet har, og det er nettopp denne som gjør at våre kunder anbefaler Tend Skin på det sterkeste. Vi er derfor veldig fornøyd med å kunne tilby alle våre kunder disse fantastiske produktene.

Tend Skin Liquid

Tend Skin har flere gode produkter, men det produktet som virkelig tar kaka er Tend Skin Liquid. Her snakker vi et produkt som er ekstremt effektivt og alsidig.

Vi har listet opp et par eksempler på hvorfor Tend Skin Liquid er fantastisk:

Barbering

Tend Skin Liquid er et helt nydelig produkt når det kommer til barberingen, eller nærmere bestemt - etter barberingen. Det er mange av oss menn som sliter med irritert hud, inngrodde hår og røde nupper etter barbering, og her skinner Tend Skin for alvor.

Hvis du vil unngå å oppleve disse problemene igjen anbefaler vi at du ved førstegangs bruk påfører produktet 2-3 ganger på det utsatte området - Det vil berolige huden og fjerne irritasjoner. Etter dette anbefaler vi at du kun bruker Tend Skin én gang etter hver barbering.

Følger du disse rådene vil du oppnå et fantastisk resultat!

Intimbarbering

Det er ikke kun etter barbering av ansiktet man kan bruke Tend Skin, det gjelder også etter intimbarbering. Flere av våre kunder opplever at de får irritert hud etter intimbarbering, noe som skyldes at huden er mer ømfintlig i de intime områdene.

Heldigvis har vi Tend Skin, som igjen kommer til unnsetning. Samme fremgangsmåte gjelder - Påfør produktet 2-3 ganger hvis uhellet allerede er ute og ellers én gang etter hver barbering.

Et godt tips er at produktet påføres ved hjelp av en bomullspad. Det gjør det både enklere og mer effektivt å påføre Tend Skin..

Voksing

Alle som har prøvd voksing vet hvor kraftig huden kan reagere på det. Derfor anbefaler vi, selvfølgelig, Tend Skin etter hver voksing - det gjør minsker nemlig sjansen for både irritert hud, nupper og inngrodde hår.

Etter du har brukt Tend Skin kan det være en god idé å bruke en fuktighetskrem. Sjekk ut vårt store utvalg av fuktighetskremer til kroppen.

Mann som kvinne

Tend Skin kan, som nevnt tidligere, brukes i mange forskjellige situasjoner - Noe som betyr at mange forskjellige mennesker kan benytte seg av Tend Skin´s fantastiske produkter. Så til alle menn; hører du kjæresten eller venninner som klager over problemer etter barbering, voksing eller lignende - Da vet du hva som skal anbefales!

Tend Skin passer like godt til kvinner som menn!