Remington

Jonas Primdahl
Remington har alt du trenger innenfor elartikler og grooming. Mangler du en hårtrimmer, nesehårtrimmer, skjeggtrimmer, krølltang, hårfjerningskrem eller lignende? Ja, da er Remington helt klart merket du må velge!

Du får produkter av høy kvalitet, med gode spesifikasjoner og virkelig god garantiordning. I tillegg har alle produktene veldig fornuftige priser.
Remington er derfor et virkelig godt kjøp til prisen, og alltid et sikkert valg.

Skjul filtre
Presiser
Sorter etter

Hvem er Remington?

Remington selger nesten alt innen hårfjerning og hårstyling, og de gjør alt du kan for å lage gode produkter til fornuftige priser. Remington eies av det store konsernet Spectrum, som har over hundre års erfaring med å drive forretning. På grunn av Spectrums størrelse er Remington representert over hele verden og kjent for sin kvalitet og gode priser.

Vi er stolte av å ha Remington i vårt sortiment her hos made4men, og vi viser stolt frem alle produktene vi har fra Remington.

Nesehårklipper

Enten du liker det eller ikke, det kommer til å skje før eller senere. Det er knapt noe mer sjarmerende, et langt, uregjerlig hår som stikker ut av nesen din. Det er en sikker morder på enhver første date. Så hvorfor ikke bare være på den sikre siden, Remington NE3850 Nesehårklipper få jobben gjort for UG.

Hvis du er usikker på hvilken nesehårstrimmer du skal velge, kan du lese mer her.

Skjegg Trimmer

Skjegg har blitt moderne og det er helt greit å ha mange forskjellige typer skjegg. Du fullfører deg det du vil utstråle, enten du er den ville, litt mer kontrollerte, den sexy eller din helt tilpasset type. Da trenger du fremdeles en trimmer til skjegget en gang i mellom avhengig av hvilken type du er.

Det er her Remington kommer inn i bildet når de tilbyr et hav av forskjellige skjeggtrimmere, hver designet for forskjellige behov. Hvis du er typen som vil ha fine skjegg, anbefales Remington MB4110 Beard Trimmer .

Barbermaskiner

Du kan være perfekt glatt, eller kjæresten din er ikke så glad i skjeggstubber. Da bør du ha en veldig vanlig høvel som vil fjerne alt skjegget ditt. Vi har et bredt utvalg av Remingtons forskjellige barberhøvler, som alle har forskjellige design og funksjoner som passer perfekt til dine behov..

Hårklipper

Er du nybegynner eller øvd med en trimmer? Har du kort eller langt hår? Så hos made4men har vi et stort utvalg av hårtrimmere med mange forskjellige funksjoner og i forskjellige design. Det er garantert noe som passer din smak. Hvis du er usikker på hvilken hårtrimmer som passer dine behov, kan du se testen vår her >.

Det er greit å være feminin

Vi kan like gjerne se det i øynene, vi lever i en metroseksuell verden der det er helt greit for menn å være litt feminine. Menn som glatter eller flater hår er slett ikke unaturlige, og det er derfor vi tilbyr et så bredt utvalg av hårstylingprodukter fra Remington. Vi vet hvor vanlig det har blitt for menn, så selvfølgelig bør du også kunne kjøpe det hos made4men.

Få kontroll over håret ditt

Hårtørking er noe vi menn bør gjøre oftere. Det er supersunt for håret å bli blåst gjennom en gang i blant, og det kan bidra til å rense hodebunnen til all dritten. Hvis du er typen som går mye med hetten, er det ekstra viktig at du husker å tørke håret ordentlig. Hvis du har vått hår under hetten, er sjansen for å skade håret mye høyere enn vanlig, da det er her håret vårt er mest sårbart. Samtidig er det også større sjanse for å få flassproblemer.

Så hvis du vil ha sunt hår og unngå flass, må du tørke håret ordentlig. Vi har mange forskjellige hårføner fra Remington, med mange forskjellige spesifikasjoner for forskjellige hårtyper.

Fjerning

Nå for den mest feminine tingen av dem alle, hårfjerningsprodukter! Vi kan like gjerne være ærlige som menn, det mannlige barberingsutstyret er ikke ment for at du skal være 100% glattbarbert. Selv om skraperen gjør noe, er den ikke lenger holdbar.

Her er kvinners utstyr bare mye bedre, og spesielt for intim barbering. Vi i made4men.dk har flere av Remingtons hårfjerningsprodukter for kvinner. Så nå kan du trygt bestille kvinneutstyr, siden du absolutt ikke er den eneste mannen som ønsker å være helt glatt.

Det er kjent fra kroppsbygging at menn barberer håret over hele kroppen, da det får musklene til å virke mye skarpere. Man må da si at de fremdeles klarer å fremstå som maskuline, selv om de barberer hele kroppen.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.