Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

Pomp & Co

Pomp & Co. ble opprinnelig produsert og skapt av mesterbarbereren Sammy Donnelly i Dublin i 1947. Hans opprinnelige duftform var godt kjent og var resultatet av en blanding av hans personlige kölner som ble brukt som duft i pomader.

64 år senere, etter hardt arbeid, har brødrene Donnelly fullført det Sammy begynte. Brødrene har gjenskapt duften og grunnlagt Pomp & Co., den første barbermaskinen i Irland med sin egen pomade.

Siden den gang har mange pomader kommet, men Pomp & Co. klarer fremdeles å beholde karakter og ånd gjennom generasjoner av mesterbarberere og stolte irere.
Sorter etter

Ekte barbererkvalitet

Pomp & Co er et merke som siden 1947 har hatt fokus på å levere produkter av aller høyeste kvalitet, som enhver barberer kan stå for. Det er mesterbarbereren Sammy Donnely, som i sin tid skapte produktene som har lagt grunnlaget for Pomp & Co. De ble den gangen kjent for kvaliteten av sine produkter og deres unike duftformel, som gjør at Pomp & Co's produkter også er kjent for å fungere som en cologne for håret. Deres produkter er i tillegg utviklet med en sterk formel, som gjør at man kun behøver å bruke en liten mengde i håret for å få et tilfredsstillende resultat.

Akkurat som med innholdet, så har Donnelly-familien heller ikke spart noe på emballasjen. Alle produktene kommer i unike og stilrene glassbeholdere, så duften til produktene ikke blir påvirket.

Pomp & Co. Hair Cream

Pomp & Co. har mange ulike produkter i deres repertoire, som bl.a. deres Hair Cream, Pomade og Hair, Face & Body Wash. Deres Hair Cream er et produkt i absolutt særklasse, som har en herlig, kremet tekstur og er superlett å fordele i hendene. Dette produktet er perfekt for deg som ønsker sterkt hold med en matt finish, uten å gå på kompromiss med bevegeligheten i stylingen.

Pomp & Co. Pomade

Pomaden har en ordentlig geltekstur, og når den er i krukken har den en smaragdgrønn farge. Den passer perfekt for deg som har en mer klassisk frisyre, som f.eks. en tilbakestrøket look med en klassisk, glansfull finish. Dens medium sterke hold bidrar til at frisyren din og dens glans varer hele dagen lang, uten problemer.

Pomp & Co. Hair, Face & Body Wash

Dette geniale produktet fra Pomp & Co. er en komplett vask for håret, kroppen og ansiktet. Med dette produktet blir du heller ikke snytt for Pomp & Co's. velkjente signaturduft, som holder deg så velduftende som enhver mann burde være. Den er laget med et sterkt konsentrat, som gjør at du ikke behøver å bruke særlig mye for å få et resultat som er sterkt tilfredsstillende.