Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

Mühle Shaving

Mühle Shaving er en tysk virksomhet som produserer barberhøvler, barberutstyr, barbersåper og barberkremer med fokus på detaljer; et bredt produkttilbud innen klassisk barbering - også kaldt wet-shaving. Tid, engasjement og kvalitetsbevisthet er verdier som avspeiles i Mühle sine produkter. Mühle Shaving er synonymt med håndlaget kvalitetsprodukter produsert av eksperter. Mühle Shaving har blant annet produsert en barberkost med grevlinghår som har et rykte for å være blant verdens beste!
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

​​Hvem er Muhle-barbering?

Muhle Shaving er en tysk produsent av barberutstyr og laget spesielt for mannen som er oppe i kvalitet og bare vil ha det beste i markedet!

Muhle Shaving ble grunnlagt av tyskeren Otto Johannes Müller tilbake i 1945. Alle produktene er produsert for hånd og kontrollert til minste detalj. Du kan sikkert si at produktene er laget med den tyske grundigheten som du kjenner fra mange andre tyske produkter.

Muhle Shavings produkter er laget i utrolig høy kvalitet. Deres utvalg av barberutstyr inkluderer en enkel og stilig design. Alle Muhles produkter blir produsert for hånd i deres lille produksjonsanlegg i Stützengrün, hvor rundt 30 ansatte setter preg på produktene, slik at de holder seg i toppen.

Produktene er kun laget av de beste materialene, der deres valg av materialer og fremstilling av barbermaskiner og kostnader blir gjort blant annet. av olivenved, karbon, rent porselen, grenadillaved (afrikansk tre) og myr eik, etc.

Wetshaving En Wetshaving er et mer moderne begrep for den gammeldagse og mer tradisjonelle barberingsmetoden. Den klassiske våtbarberingsmetoden har blitt topp moderne igjen - og Muhle tar den våte barberingen skritt videre.

De produserer nemlig denne superkule Mühle R-89 DE Safety Razor for å sikre en perfekt våtbarbering.

Hvis du er usikker på hva en DE Safety Razor er - les mer her

Barberkoster

Barberebørsten brukes til å skumme såpen eller barberkremen - og er en virkelig stor del av den gammeldagse barberingen. Det finnes mange forskjellige typer barberbørster tilgjengelig.

Muhle Shaving har laget et hav av forskjellige barberbørster der denne Mühle 81-M-226 Shaving Brush (Pure Badger ) er den mest populære. Designet deres er superkult og kjører den gammeldagse, med en moderne vri rett på døra - og det er definitivt noe for enhver smak!

Barber

I tillegg til mesterens skrape og barberbørste, har Muhle Shaving også et super deilig utvalg av forskjellige barberingsverktøy. Alt dette går inn i en høyere enhet for å sikre optimal barbering.

Muhle Barbering produserer bl.a. etterhavner i forskjellige varianter, barberkrem, barbersåpe og mye mer. Dermed sikrer Muhle Barbering at de har alt for deg, som har et svakt hjerte for en barbering på en gammel skole.