Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

LEA Classic

LEA Classic startet allerede i 1823 med å utvikle barberutstyr og pleieprodukter. De har siden vært et anerkjent merke i Spania, kjent for sin høye kvalitet til en fornuftig pris.

Basert på den klassiske våtbarberingen er deres barberhøvel og skjeggpleieprodukter en perfekt kombinasjon av innovasjon og tradisjon. De gode ingrediensene fra skjeggpleieproduktene brukes også til pleieproduktene deres, og sikrer en beskyttet og velpleid hud.

Hvis du vil ha en avslappende og velduftende hud etter en barbering, er LEA Classic veien å gå.
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Hvem er LEA Classic?

Den spanske familiedrevne virksomheten, LEA Classic, startet helt tilbake i 1823. De var noen av de første som utviklet barberutstyr og pleieprodukter.

Skaperens idé med LEA Classic var at en behagelig og problemfri barbering ikke måtte koste verden. Den samme ideen og prinsippet driver den 6. generasjonen av familien videre når de tilstreber hver dag å levere barberingsprodukter av kvalitet som alle har råd til - Med LEA Classic er det ingen unnskyldning for ikke å se godt preparerte ut. >

Alt for barbering til en fornuftig pris

LEA Classic har klart å skape en behagelig og grundig barbering uten å koste en formue. De har oppnådd dette med sin gode kvalitet på materialer for utvikling av skrapere, barberblad, barberkrem med mer. LEA Classic har utviklet alt for barbering til en overkommelig pris slik at alle kan klare å se velpleide ut.
Har du sensitiv hud? Alle barberkremer og skrubber fra LEA Classic inneholder de nærende ingrediensene glyserin, lanolin, menthol og allantoin. Ingrediensene beskytter huden din under en hard barbering og mykner skjegget, og gir deg en behagelig barbering, til tross for din følsomme hud. LEA Classic barberhøvelblad med diamantskjær har alle mykgjørende strimler som fukter huden din om nødvendig. Kombinasjonen av barberbladene og det ergonomiske håndtaket på skrapen bidrar til en behagelig og sikker barbering.

Basert på deres kompetanse og kunnskap innen barbering av omsorgsprodukter, utvikler LEA Classic også andre pleieprodukter. Er du lei av svette lukt og svette flekker? Deretter utvikler LEA Classic deodoranter og roll-ons, som hjelper deg og huden sunn i henholdsvis 24 og 48 timer, avhengig av hvilket produkt du har valgt. Deres LEA Classic Alum Crystal Roll-On kjemper mot svette i 24 timer, og gir deg en frisk følelse. Dette kan gjøres på grunn av innholdet i 100% naturlig alunkrystall, som er et naturlig mineral.

Hvordan få mest mulig ut av LEA Classic's pleieprodukter

Uansett hva du vil barbere deg, ta vare på skjegget ditt eller unngå svette, er LEA Classic mulig.
Et velstelt skjegg
1. Vask skjegget med LEA Beard Shampoo -
2. Masser skjegget med LEA Beard Serum.
3. Føl ditt myke skjegg.

En mild barbering
1. Vask skjegget med LEA Beard Shampoo -
2. Påfør din favoritt barberkrem eller barbersåpe fra LEA Classic.
3. Bruk din favorittskrape og barber med håret ditt for en behagelig barbering.
4. Påfør aftershave balsam på barbert hud slik at huden blir myk og fuktig.

Dra nytte av LEA Klassics deodoranter
1. Vask under armene, da det gir LEA Classic's deodoranter og roll-ons de beste betingelsene for å fungere.
2. Påfør deodoranten eller roll-on under armene og glem svette lukt og svette flekker resten av dagen.