Id Hair Elements

Det danske merket Id Hair har lansert en serie kalt Id Hair Elements. Serien inneholder en rekke med eksklusive produkter enn de vi allerede kjenner fra Id Hair. Id Hair Elements er en serie helt uten parabener og allergifremkallende parfymer.
Alle hårpleieprodukter fra Id Hair Elements inneholder noe så eksotisk som nordisk bomull(!) - Den gir produktet mer fuktighet og virker samtidig mildt rensende. Produktene er til både kvinner og menn!
Les mer om Id Hair Elements her >>
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Id Hair Elements hos Made4men

Naturens elementer er noe vi mennesker alltid har latt oss bli fascinere av - På godt og vondt. I sammenheng med Id Hair Elements er det den gode fascinasjonen, den som har gitt oss trygghet og beskyttelse.

Id Hair Elements er en serie som har blitt til ved å kombinere 60 års erfaring og kunnskap med elementets trygghet. Id Hair Elements skulle finne en løsning på hvordan man kan reparere, rekonstruere og gi et sunnere og flottere hår. Løsningen skulle vise seg å være nærmere enn mange skulle tro; nordisk bomull - En naturlig bomull som vokser i Skandinavia.

Nordisk Bomull

Den nordiske bomullen har en evne til å gi en vektløs fuktighet og samtidig en mild rensning av håret. Disse egenskapene kombinert med klassisk nordisk design har blitt til det vi i dag kjenner som Id Hair Elements.

Nordisk bomull sammen med hvete-proteiner og UVA/B-filtre, er hovedingrediensene i den unike kombinasjonen av ingredienser til Id Hair. Blandingen beskytter håret mot skader fra for eksempel miljø, kjemi eller mekaniske skader.

Forskjellige serier innen Id Hair Elements

SILVER: Gir håret ditt fleksibel bevegelse og fyldighet.
GOLD: Gir håret ditt hold og beskytter samtidig utrolig godt.
TITANIUM: Gir håret et komplett og sterkt hold og en nesten luksuriøs pleie.

Elements - Sundt for deg!

Dette er en hårpleie serie fra Id Hair som viser at det er en forskjell mellom det ordinære og det ekstraordinære. For å toppe det hele er Id Hair Elements serien også fri for parabener og allergifremkallende parfymer.

ID Hair Elements Hårvoks

De fleste kjenner nok Id Hair for deres ikoniske hårvoks, som stort sett alle menn har brukt på et eller annet tidspunkt. Nå kan du oppgradere den velkjente Id-voksen med en mer moderne og sunnere versjon.

Utover å være en utrolig god hårvoks får du også de sunne fordelene med på kjøpet. Du får altså en høyere kvalitet og et sunnere alternativ av den hårvoksen du allerede elsker!