Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

Filorga

Kjernen i Filorgas produkter er NCEF. Et kompleks hvis sammensetning av aktive ingredienser er identisk med de som brukes til injeksjonsbehandling.

Hyaluronsyre og en cocktail med 50 ingredienser som vitaminer, aminosyrer, mineraler, koenzym, antioksidanter.

Med En unik mobilforsterkende effekt gir NCRF en synlig forbedret hudkvalitet fuktet og mer jevn hud med mindre synlige poråpninger, økt utstråling og mindre synlige rynker.
Sorter etter

Luksuriøs hudpleie fra Filorga

Filorga-laboratoriet var det første franske laboratoriet i estetisk medisin. Filorgas hudpleieserie ble lansert i 2007 og er basert på de samme injiserbare formlene som ble brukt i estetisk medisin.

Mikroskopiske vektorer tillater en gradvis spredning av NCTF og hyaluronsyre nedover huden, og skaper en dyptgående og effektiv hudpleie som forbedrer hudkvaliteten.

Anti-aging expert

Filorga er en ekspert på anti-age-produkter, hvor Filorga som en pioner innen mesoterapi og ekspert på fyllstoff har overført de samme unike, injiserbare formlene som ble brukt i estetisk medisin til en medisinsk kosmetisk hudpleieserie som ble lansert i 2007 .

Filorgas-produkter har unike formler og unike mikroskopiske vektorer som gir mulighet for grundig og effektiv hudpleie. Hyaluronsyre - identisk med formelen i fillerinjeksjoner brukt i estetisk medisin.

Den patenterte NCTF Vitamin Cocktail - Filorgas Signature Complex er et poly-revitaliserende kompleks som består av 53 nærende ingredienser og en bekreftet kopi av formelen som brukes i mesoterapibehandlinger. Denne supercocktailen forbedrer beskyttelsen mot frie radikaler og stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon.