MERK: På grunn av stor pågang er det for øyeblikket markant forlenget leveringstid.
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Hvem er Cutrin?

Cutrin er et finsk selskap som er stolt av sine nordiske røtter. Produktene deres er inspirert av renheten i vår natur og våre naturlige materialer. Cutrin ble grunnlagt i 1971 og har siden den gang vært et av de ledende hårpleiemerkene i Norden.

Lidenskapen deres ligger 100% på nordiske hår- og hodebunnsproblemer og prøver å bruke deres markedskunnskap og den nyeste teknologien til å bekjempe blant annet. kløe, flass, for tidlig hårtap og kraftig felling.

I tillegg har deres eksperter en farmasøytisk bakgrunn, som gir grunnlag for produksjon av hårpleieprodukter som effektivt bekjemper, hodebunnen problemer.

BIO + Serien BIO + er en serie produkter som er spesielt godt egnet til å lindre problemer i hodebunnen, der produktene deres fokuserer på å forhindre kløe, flass, tidlig hårtap og kraftig felling. BIO + -serien består av høykvalitetsprodukter med gammel kunnskap om den nordiske naturen. Deres ingredienser er nøye valgt ut for å gi den beste effekten.

Cutrin BIO + er super anerkjent i frisørbransjen og spesialiserer seg på tre områder:BIO + Active-serien BIO + Active-serien er produkter som fokuserer på flass for alle hårtyper som hjelper deg med å lindre kløe og fjerne flass. Samtidig balanserer det talgproduksjonen i hodebunnen.

Active-serien kan brukes både til akuttbehandling eller til daglig bruk. Alle produktene er grundig testet for å sikre at de oppfyller de høye kravene i denne serien.

BIO + Balance-serien

BIO + Balance-serien er produkter som fokuserer på sensitiv eller tørr hodebunn . Produktene skaper balanse og hjelper til med å gjenopprette hudfunksjon og styrke barrieren mot irritasjon.

I tillegg hjelper det også å forhindre tørr flass og kan brukes av normalt eller fargebehandlet hår - balanseserien kan brukes daglig.

BIO + Stimulant-serien BIO + Stimulant-serien er produkter som fokuserer på menn med tidlig håravfall . Med sine aktive ingredienser. Opprettholder hodebunnen velvære og forbedrer dannelsen av det nye håret.

Produktene er spesielt utviklet for å forhindre og hemme for tidlig hårtap hos menn og brukes sammen med Cutrin BIO + Styrking av hodebunnsserum for menn (100 ml) for optimal effekt