Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

baKblade

BaKblade rygghøvel er et genialt produkt, for deg som sliter med uønsket hår på områder hvor det er vanskelig å komme til. Hos oss menn er det ofte ryggen som, mildt sagt, kan bli noe problematisk. Med baKblade fjerner du enkelt hår fra de områdene det ellers er vanskelig å komme til. Resultatet er en hår- og smertefri barbering på få minutter.

Endelig kan du klare å bli kvitt uønsket hår på ryggen, helt uten hjelp fra andre!

Les mer om baKblade her >>
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

baKblade

baKblade er en kickstarter virksomhet, som ble en virkelig suksess i løpet av 2016. Hvis du ikke allerede har sett deres video, hvor en gorillas barberer seg, så anbefaler vi deg å finne den på nett.

Millioner av menn forbinner fjerning av rygghår med smerte, mye tid og høye kostnader. Med baKblades rygghøvel vil dette endre seg drastisk. Du får en rask og smertefri barbering til en utrolig god pris.

Vi er veldig fornøyd med baKblade, og stolte av å selge dette produktet, som løser et stort problem for mange menn.

Hår på ryggen

Her er noen av metodene til å fjerne hår på ryggen:

  • Vanlig barberhøvel - tar en evighet
  • En trimmer - etterlater stubber
  • Voksing - gjør vondt
  • Hårfjerning med laser - dyrt

Det finnes altså flere måter å fjerne rygghår på, men det er ingen av dem som er i nærheten av baKblade. baKblade er tingen for deg som er ute etter en jevn og glatt barbering på ryggen. Det er den absolutt beste løsningen, når det kommer til fjerning av rygghår.

baKblade er designet for at barberingen skal bli så komfortabel som mulig. For å oppnå dette, har det blitt brukt mye tid på håndtakets lengde og form. Det gjør at du nå kan barbere deg over hele ryggen uten problemer.

Barberbladene er utformet på en måte, som minimerer risikoen for at du kutter deg, og når det er på tide med en utskiftning, er heller ikke dette et problem - de er utrolig enkle å bytte ut!