BaByliss

Jonas Primdahl
Franske BaByliss er blandt de ledende innen elektroniske produkter til
skjønnhetspleie. Deres trimmere til menn er anerkjent for å være
noen av de beste på markedet. BaByliss lager også hårfønere,
rettetanger, krølltanger og mye mer. BaByliss er et merke som
produserer produkter med god kvalitet og den nyeste teknologien.

Skjul filtre
Presiser
Sorter etter

BaByliss - Mer enn 50 års erfaring og ekspertise

Ser du etter en hårtrimmer, barbermaskin eller en kroppstrimmer? Da anbefaler vi deg å ta en titt på produktene fra BaByliss. De er utviklet av et fantastisk team med over 50 års erfaring og ekspertise innen trimmere til menn og kvinner.

Siden 1961 har BaByliss vært ledende innen produkter til hårstyling og skjønnhet. BaByliss har gjennom sine mange år i markedet opplevd mye suksess, gjennom utvikling av minneverdige produkter. De har også vært er forbilde for resten av industrien, blant annet med deres oppvarmet "rollers" til rettetanger. Deres know-how og innovative tankegang har preget industrien på mange måter, og de har skapt flere revolusjonære fremskritt innen hårstyling i årenes løp.

Finn det du leter etter

Er det en bestemt model du leter etter kan du søke den frem i søkemotoren øverst på siden. Mener du det mangler en BaByliss modell i vårt sortiment må du ikke nøle med å sende oss en mail! Produktene fra BaByliss er av høy kvalitet og bygget av de beste ingeniørene i bransjen. Vi har sjeldent problemer med produktene deres - noe alle naturligvis setter pris på. Det er godt å vite at utstyret virker!

Vi tester stort sett alle produkter som kommer inn til oss, og har derfor også testet BaByliss´ produkter - noe som gjør at vi uten problemer kan anbefale disse!

Test av de beste Skjeggtrimmere

Er du på utkikk etter en ny skjeggtrimmer? Da har vi gjennomført en skjeggtrimmer test som vil kunne hjelpe deg med å velge den skjeggtrimmeren som imøtekommer dine behov.
Sjekk ut våre best i test skjeggtrimmere.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.