Alpecin

Jonas Primdahl
Alpecin produserer hårprodukter som har til formål å hjelpe menn med de vanligste hårproblemene, som flass, hårtap og grå hår. Med Dr. Kurt Wolff I spissen har de utviklet koffeinholdige formler som gir deres produkter en utrolig effekt. Det kan dokumenteres at koffeinformlen kan bekjempe arvelig hårtap, ved å jobbe nede i hårrøttene.

Skjul filtre
Presiser
Sorter etter

Alpecin - Sjampo mot hårtap, flass og grå hår

Hos Made4men finner du Skandinavias beste og største utvalg av produkter til menn. Derfor fører vi selvfølgelig også Alpecin, som eneste nettforhandler.

Alpecin er det førende tyske merket innen behandling av hårtap hos menn. Nå er det mulig å løse et av menns største problemer – uten bruk av medisin. Et stort skritt innenfor hårpleie både for produsenten og kunden. Dr. Kurt Wolff I Tyskland har uttalt; “Vi har allerede søkt patent på vår oppfinnelse”.

Hvordan virker Alpecin?

Koffein stimulerer svekkede hårrøtter. Det er påvist at koffein beskytter mot det mannlige kjønnshormonet. Det mannlige kjønnshormonets skadelige virkning og Alpecins resultater fra kliniske forsøk understøtter også denne positive effekt.

Det mannlige kjønnshormonets påvirker håret og gjør at hårets vekstfase blir kortere – Alpecin er faktisk det eneste produktet med vitenskapelig dokumentasjon for koffeinens virkning – og med lave priser er Alpecin verdt et forsøk. Vi kan ikke love mirakler, men mener absolutt det er verdt å teste.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.