Australian Bodycare Intim Glide (100 ml)

Australian Bodycare Intim Glide (100 ml)

kr 170,00
Intim Glide er velegnet til sensuelt forspill og kan brukes sammen med latex-kondomer og sexleketøy av silikon.
kr 170,00

Intim glidegel

Ønsker du optimal nytelse under f.eks. samleie, er Australian Bodycare Intim Glide det perfekte valget for deg. Den fuktighetsgivende intimgelen forhindrer ubehag i det ytre intimområdet, som for eksempel tørrhet, kløe, svie og irritasjon, så du får en behagelig opplevelse hver gang.

Intim Glide fra Australian Bodycare er en lett, glatt og sensuell gel som bruker naturlig Tea Tree Oil for å effektivt motvirke bakterier under sex eller bruk av sexleketøy. Dermed reduseres plager som kløe, irritasjon, tørrhet og uønsket lukt, som mange kvinner opplever under og etter sex.

God for analsex
Gelen sørger for mengder med fukt, så alt glir mye lettere. Samtidig motvirker den de bakteriene som kan gi problemer med kløe og irritasjon i endetarmsåpningen og på og rundt penis etter sex. Derfor bidrar også gelen til å sørge for god hygiene ved analsex.

Intim Glide er effektiv mot
  • Kløe
  • Tørrhet
  • Irritasjon
  • Uønsket lukt

Bruk
Smør rikelige mengder med gelen rundt skjede- eller endetarmsåpningen, og det samme på mannens penis. Intim Glide tilfører mengder med fukt så du og din partner unngår unødvendig friksjon i forbindelse med sex.

Innhold
100 ml.
Andre har også kjøpt: