Armani Eau De Nuit EDT (100 ml)

Armani Eau De Nuit EDT (100 ml)

kr 1 198,00
Motehuset Armani presenterte sin første maskuline duft Eau Pour Homme i 1984. Sharp, sterk, sitrusaktig og aromatisk; denne ble en klassiker blant herredufter. Nesten 30 år senere, i februar 2013, lanserer Armani en ny versjon av Eau Pour Homme og en helt ny nattlig utgave: Eau de
Kun 3 igjen
kr 1 198,00

Motehuset Armani presenterte sin første maskuline duft Eau Pour Homme i 1984. Sharp, sterk, sitrusaktig og aromatisk; denne ble en klassiker blant herredufter. Nesten 30 år senere, i februar 2013, lanserer Armani en ny versjon av Eau Pour Homme og en helt ny nattlig utgave: Eau de Nuit.

Eau de Nuit, mørk og overdådig, kombinerer noter av krydder, sitrus, sedertre og iris. Sammensetningen er varmere og mer sensuell enn debuten. Den åpner med avtalene fra bergamott og rosépepper. Krydrete noter av kardemomme og muskat danner hjertet av parfymen sammen med blomster av iris og heliotrope. Basen består av sedertre, tonka og rav.

Den britiske fiolinisten Charlie Siem og den italienske fotografen (sønn av italienske Vogue-redaktør Franca Sozzani) Francesco Carrozzini, er valgt som modeller for den nye duften. Duften er tilgjengelig som 50 og 100 ml Eau de Toilette og deodorantstick.

Innhold:
100 ml.
Andre har også kjøpt: