Ansiktsskrubb

Grunnen til at det er viktig å bruke ansiktsskrubb, er at den renser huden i dybden, helt ned i porene, og fjerner effektivt urenheter og døde hudceller. På den måten minimeres risikoen for tilstoppede porer, som resulterer i kviser, hudormer og blank hud. Bruk en ansiktsskrubb et par ganger i uka, og opplev hvordan huden din får det bedre.

Les mer om ansiktsskrubb her >>
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Ansiktsskrubb til menn

Mange menn undervurderer hvor viktig det er å passe på huden sin. Huden er som en svamp, den suger til seg skitt, og derfor har den behov for å renses. En av grunnene til at man får kviser, hudormer og skinnende hud, er nettopp at ikke huden blir renset ordentlig.

Hvis du vil ha en ren og pen hud, er det viktig at du skaffer deg de produktene, som faktisk hjelper. Made4men har et stor utvalg av ansiktsskrubber - noe som kan gjøre det vanskelig å velge den riktige. Derfor har vi valgt å lage en topp 3, bestående av våre bestselgere.

  1. Njord Scrub - Weekly Facial Exfoliator
  2. Clearasil Rapid Action Cream Scrub
  3. Ole Henriksen - Pore-Balance Facial Sauna Scrub

Ansiktspleie - produktene du trenger

Når du skal gi ansiktet ditt litt ekstra omsorg, er det viktig at du vet hva du bruker på huden. For den ultimate pleie, er det tre faktorer som spiller en viktig rolle:

Først er det ansiktsskrubben, som renser og løsner urenheter - samtidig som den åpner porene.

Det andre du trenger er en ansiktsrens, som kan fullføre opprensningen.

Til slutt skal du ha en god ansiktskrem tilgjengelig. Skrubb og rens kan være en påkjenning for huden, og det er derfor viktig at du tilfører den fuktighet.

Vi anbefaler!

Er du ute etter det ultimate hudpleiesettet, skal du ta en titt på vår anbefaling: Njord - In Your Face! Hudpleiesett. Her får du den perfekte sammensetningen av produkterne en mann trenger, for å ta vare på huden sin.