Andis - T-Outline Trimmer

Andis T-Outline Trimmer

kr 2 067,00
Andis - T-Outline Trimmerer en kraftfull ledningstrimmer, som sørger for en tett og nøyaktig klipp og er særlig velegnet til avslutningen av en klipp.
kr 2 067,00

Presisjonstrimmer fra Andis

Ønsker du en presis eller detaljert avslutning på klippen din, er Andis - T-Outliner Trimmer den perfekte matchen for deg. Den profesjonelle trimmeren gir deg muligheten til å rette ut hårkantene dine, så du ser skarp ut dagen lang.

Kraftig magnetisk motor
Andis - T-Outline Trimmer er en kraftfull ledningstrimmer, som sørger for en tett og nøyaktig klipp. Trimmeren er utstyrt med presisjonsblader, som gir de beste forutsetningene for å avslutte en detaljert og variert look. Detaljetrimmeren er velegnet til outlining, tørr-trimming og fading

Hårtrimmeren er utstyrt med en kraftig magnetisk motor & et T-skjær som er spesielt egnet for tilretting, detaljering, forming og barbering. Skjæret er laget av rustfritt stål, noe som er ideelt til trimming og detaljer. Samtidig trimmer den håret i en lengde på 0.1 mm, og skjæret kan lett tas av for en rask rengjøring.

Tekniske spesifikasjoner
  • Kraftig magnetisk motor
  • Klippelengde på 0,1mm
  • Zero gabbes
  • Barberhode av rustfritt stål
  • 7200 omdreininger per minutt

Vedlikehold
Med maskinen følger det en liten oljeflaske samt en liten børste som brukes til å smøre og fjerne hår fra maskinen, etter behov.

OBS
Dette er en T-outliner, noe som betyr at den kun er beregnet til å rette ut kanter. Ønsker du å klippe håret eller skjegget med denne, så må du også kjøpe GTX Blad.

Se lignende produkter
Klippelengder:
Andre har også kjøpt: