Amouage Sunshine EDP (100 ml) (made4men)

Amouage Sunshine EDP (100 ml)

kr 3 853,00
Amouage Sunshine ble lansert i 2015, og har siden vært en ytterst attraktiv herreduft. parfymen er perfekt for mannen som utstråler varme og sensualitet.
Kun 1 igjen
kr 3 853,00

Sensuell og krydret parfume fra Amouage Sunshine

Er du en sensuell og avslappet mann, og vil ha en tilsvarende parfyme, skal du velge Amouages Sunshine, som utviser avslappethet og sensualitet på grunn av ingrediensene.

Parfymen for den sensuelle mann
Den sensuelle parfymen Sunshine er for mannen som er sensuell, og som gjerne vil utstråle dette gjennom hvordan han lukter. parfymen er svært naturlig og frisk, men allikevel med det sensuelle uttrykket som man ser gjennom duftnotene lavendel, bergamott og vanilje. Duftnotene gjør sansene varme og myke, og det vil kunne merkes på folk rundt deg.

Luktesansene blir stimulert med Amouage
Sunshine får satt i gang luktesansene dine, og du vil se for deg varme, sol og glade dager. Parfymen er for mannen som er fornøyd med seg selv, er avslappet og sensuell, men som gjerne diskret vil utstråle eksklusivitet.

Slik får du mest ut av eksklusive Amouage Sunshine
Hvis du bruker parfymen rett etter dusjen, da huden er ren, vil parfymen holde lenger. Vi anbefaler at du bruker 1-2 sprut på halsen.

Overdose av Sunshine
Bruker du mer enn vi anbefaler, kan du oppleve at parfymen utvikler seg til å bli søtere i løpet av dagen, på grunn av innholdet av vanilje. Selv om parfymen er naturlig og frisk, og du bare bruker 1-2 sprut, vil den fortsatt kunne luktes hele dagen, på grunn av de høye konsentrasjonene av ingredienser i parfymen.

Innhold:
100 ml.
Andre har også kjøpt: