Amouage Reflection EDP (50 ml) (made4men)

Amouage Reflection EDP (50 ml)

kr 2 956,00
Parfymen ble lansert i 2007 for den stilige mann som ville vise sin sterke, eksklusive karakter gjennom en herreparfyme.
Kun 2 igjen
kr 2 956,00

Parfymen for en eksklusiv og karaktersterk mann

Ønsker du å fremheve din sterke karakter gjennom en parfyme? Da bør du garantert velge denne Amouage Reflection-herreparfymen, da den er perfekt for den stilige og eksklusive mann, som vil vise en sterk overbevisende karakter.

En overbevisende og karakteristerk mann dufter slik:
Amouage Reflection er full av gode noter, blant annet rosmarin, sedertre og sandeltre, som gjør duften i parfymen kraftig og krydret.

Parfymen inneholder noter som vetiver og appelsinblomst, som gir parfymen en deilig og lett friskhet. Det gjør at Reflection ikke føles tung i duften under en lang dag. Notene gir til sammen en lekker parfyme som er kraftig - på en god måte - men samtidig utrolig frisk.

Amouage Reflection er for mannen som er kresen og stilig, og som vil elske å uttrykke sin sterke, overbevisende karakter gjennom en parfyme.

Slik bruker du best Amouage Reflection
Etter en dusj er huden din helt ren og fri for andre dufter. Det gjør at huden din er mer mottagelig overfor Amouage Reflection-duften. Derfor anbefaler vi at du bruker parfymen din når huden din er helt ren og fri for andre dufter, slik at du får den beste duftopplevelsen fra den fantastiske parfymen.

Vi anbefaler at du kun bruker 1-2 sprøyt av parfymen, da den er svært krydret og kraftig i duften. De få sprøytene vil gi deg en mye kraftigere duft enn du regner med. Du vil ha en god balansert og kraftig duft hele dagen.

Innhold:
50 ml.
Andre har også kjøpt: