Amouage Myths Man EDP (50 ml)

Amouage Myths Man EDP (50 ml)

kr 3 017,00
En ekstremt herlig parfyme, som er surrealistisk maskulin med sine kvalitets-duftnoter av orientalske elementer, som gir deg drømmene du bare kan drømme om.
Kun 1 igjen
kr 3 017,00

Drømmeparfymen fra Amouage

Jakter du på den perfekte parfymen, som får deg til å drømme hver eneste dag? Din drømmeparfyme har vi her. Den er proppet full med duftnoter av skyhøy kvalitet - og ikke nok med at duften er i toppklasse, så er designet også av ypperste klasse.

Skyhøy kvalitet med Amouage
Om du trenger en signaturparfyme som oser av luksus og selvtillit, så får du ikke en mer stilfull parfyme enn Amouage Myths. Med parfymens kraftige duftnoter får du en duftopplevelse utover det vanlige når du bærer parfymen.

Toppnoter
  • Orris
  • Krysantemum

Til å starte med møter du toppnotene i parfymen, som med sin duft av krysantemum gir en meget krydret, blomstrende duft - og ta det med ro, den er ikke for søt, da den på samme tid balanseres med krydder av orris. Derfor er duften fortsatt krydret og maskulin - men toppet med en friskhet.

Mellomnoter
  • Rose
  • Vetiver
  • Elemi

Etter et par minutter vil du støte på mellomnotene. Her får du igjen en friskhet tilført av rose. I tillegg får du tilført en eksotisk og krydret duft med duftingrediensene vetiver og elemi. Her får du en sterkere følelse av de orientalske elementene som er å finne i parfymen.

Bunn-noter
  • Lær
  • Aske
  • Laudanum

Nå blir du virkelig truffet av parfymens indre kjerne. Nemlig det parfymen vil dufte resten av dagen. Her blir du for alvor presentert for de maskuline og unike duftnotene, som gir den dype, orientalske og aromatiske duften. Du blir dratt dypt inn i drømmen om en maskulin duft!

Slik får du mest ut av Amouage Myths
Vi anbefaler at du bruker din parfyme rett etter en dusj, da huden din er helt ren. Det gjør at parfymen dufter mer intenst hele dagen. Dog skal du ikke ta feil av kvaliteten - for dette er virkelig en kvalitetsparfyme, der du ikke skal bruke mer enn et par sprayer. Dette innebærer at parfymen varer mye lengre.

Er du klar for å gå stilfullt, kvalitetsbevisst og luksuriøst ut av døren? Samtidig som at du går drømmende ut av hjemmet ditt hver dag som en ekte mann?

Innhold
50 ml.
Andre har også kjøpt: