Amouage Myths Man EDP (100 ml)

Amouage Myths Man EDP (100 ml)

kr 3 724,00
Parfymen for den ekstremt flotte, maskuline og luksuriøse mannen, som kun vil ha det aller beste - nemlig en kvalitetsbevisst parfyme som tar deg med ut i drømmeland.
Kun 1 igjen
kr 3 724,00

Få din drømmeparfyme fra Amouage

Liker du de mer betydningsfulle parfymene, som gir deg mengder med drømmer og kvalitet? Da må du prøve denne luksuriøse kvalitetsparfymen fra Amouage. Parfymen gir deg følelsen av å være full av drømmer.

Toppklasse-kvalitet med Amouage
Har du ikke en signaturparfyme, så kan du med Amouage Myths skape din helt egne signaturparfyme, da du får mengder med kvalitet - og du vil ikke dufte som noen andre. Parfymen inneholder så mange unike duftingredienser, og det har i høyeste grad blitt lagt alt i innhold og design.

Toppnotene
  • Krysantemum
  • Orris

Med det samme du sprayer parfymen på, blir du møtt av toppnotene. Nemlig de litt mildere ingrediensene, men hvor du fortsatt merker en dempet, søt og maskulin duft, som både kommer fra krydrede, søte krysantemum og den litt mer spicy duften fra orris.

Mellomnotene
  • Vetiver
  • Elemi
  • Rose

Når toppnotene har fordampet kommer du til parfymens mellomnoter. Her har det heller ikke blitt spart på kvaliteten, for nå kommer du enda dypere i duften til i en friskhet som blir tilført av rose. I tillegg støter du på en eksotisk og krydret duft, som kommer fra vetiver og elemi. Her merker du den fantastiske aromatiske duften.

Bunn-noter
  • Aske
  • Lær
  • Laudanum

Parfymens innerste kjerne er bunn-notene. Parfymen vil dufte av disse duftnotene resten av dagen. Derfor er det viktig at du liker bunn-notene. Her får du den dypeste, maskuline og mest intense duften. Her blir du virkelig tatt med storm av drømmene. Det blir ikke mer krydret eller aromatisk enn med aske, lær og laudanum.

Slik får du mest ut av din parfyme
For at du skal oppnå best mulig duft, anbefaler vi at du bruker parfymen din på rengjort hud. Parfymen er av så høy kvalitet og konsentrasjon at du ikke bør bruke mer enn MAKS 2 sprayer - eller så vil du simpelthen dufte altfor kraftig.

Om du drømmer mye - og elsker stil, luksus og kvalitet, så må du prøve denne signifikante parfymen fra Amouage. Mer maskulin blir du altså ikke!

Innhold
100 ml.
Andre har også kjøpt: