Amouage Lyric EDP (50 ml) (made4men)

Amouage Lyric EDP (50 ml)

kr 3 017,00
Amouage Lyric ble lansert tilbake i 2008, da man ønsket at den stilige mannen skulle utstråle tillit og eksklusivitet gjennom sin parfyme.
Kun 2 igjen
kr 3 017,00

Amouage Lyric parfyme for den stilige og tillitsfulle mand

Ønsker du å vise din tillitsfulle og stilige side gjennom parfymen din? Da anbefaler vi varmt at du velge Amouages Lyruc-herreduft, sa parfymen er for mannen som vil uttrykke sin tilltisfulle og eksklusive side.

Hvordan dufter en tillitsfull mann?
Amouage Lyric er en passe krydret herreparfyme, da innholdet av notene blant annet er sandeltre, røkelse og furutre. De krydrede notene tilfører en kraftig duft til parfymen, som gjør at parfymen dufter ytterst maskulint.

Parfymen har allikevel også en deilig friskhet i duften, da den inneholder noter som ingefær, appelsinblomst og lime. Disse friske notene tilfører masse positivt til herreparfymen - blant annet at duften ikke føles tung i løpet av dagen.

Til mannen med fart i livet
Er du en tillitsfull gentleman, eller vil du gjerne være det? Da anbefaler vi denne lekkert krydrede Lyruc herreparfymen fra Amouage. I tillegg til at duften wil uttryke til tillitsfulle side, så vil den uttrykke eksklusivitet og en stilig mann som har fart i og kontroll på livet.

Slik anbefaler vi at du bruker Lyric
For å oppnå den beste duftopplevelsen anbefaler vi at du bruker Lyric-parfymen etter dusjen. Huden din vil være helt ren og fri for andre dufter etter dusjen, dermed vil du oppnå den ubeskrivelige duftopplevelsen best.

Dette er en duftoplevelse, du simpelthen er nødt til at prøve! Dette er en duftopplevelse du simpelthen må prøve!

Innhold:
50 ml.
Andre har også kjøpt: