Amouage Lyric EDP (100 ml) (made4men)

Amouage Lyric EDP (100 ml)

kr 3 314,36
Denne krydrede herreduften ble lansert tilbake i 2008, da parfymen ble skapt for den tillitsfulle gentleman, som elsket å utvise eksklusivitet.
Kun 3 igjen

kr 3 314,36

Førpris: kr 3 724,00

Lyric parfymen til den tillitsfulle gentleman

Er du en tillitsfull mann, eller ønsker du å være det? Nå kan du gjennom en parfyme utstråle akkurat det. Med den fantastiske Amouage Lyric herreduften, kan du utstråle hvilken tillitsfull, eksklusiv og stilig mann du er.

Hvordan dufter en tillitsfull mann?
Amouage Lyric herreduft er godt krydret, grunnet ingrediensene furutre, sandeltre, røkelse og bergamott. De krydrede notene gir Lyric parfymen det maskuline uttrykk som enhver gentleman ønsker seg.

Videre er det noter som lime, ingefær og appelsinblomst, som gir en deilig friskhet og letthet til duften. Kjenner du opplevelsen av å ha en altfor kraftig eller for mye parfyme på seg, slik at den henger tungt i hodet etter en hel dag? Det vil du ikke oppleve med denne herreparfymen, selv om Lyric er krydret. Parfymen er ekstremt velbalansert, grunnet de firske notene, og vil derfor ikke føles tung for hodet i løpet av dagen.

Magisk opplevelse med Lyric-herreduften
Er du gal etter luksus, og kan ikke få nok av å være en tillitsfull gentleman? Da anbefaler vi at du velger denne Amouage Lyric-parfymen, som kan gi deg alt det du drømmer om å uttrykke i en parfyme.

En magisk duftopplevelse for den stilige og tillitsfulle gentleman, som elsker å gå velduftende ut døren.

Slik får du mest ut av Lyric-parfymen
For å få den ubeskrivelig fantastiske duftopplevelsen, anbefaler vi at du bruker parfymen rett etter dusjen. Huden er etter en dusj helt ren og fri for dufter, så derfor er huden din mer mottagelig overfor Lyric-duften. Huden din vil holde bedre på duften.

Parfymen er maskulint krydret og kraftig i duften, derfor anbefaler vi at du kun bruker 1-2 sprut av parfymen, for å oppnå den beste duftopplevelsen som du jo fortjener.

Innhold:
100 ml.
Andre har også kjøpt: