Amouage Journey Man EDP (100 ml)

Amouage Journey Man EDP (100 ml)

kr 3 724,00
Kvalitetsparfymen for herren som elsker en treaktig duft som er utrolig dyp og intens. En parfyme som tar deg med på en frisk, eventyrlig reise.
Kun 1 igjen
kr 3 724,00

Duft intenst, krydret og treaktig med Amouage

Er du på jakt etter en kvalitetsparfyme som kan ta deg med videre på en eventyrlig reise? Denne luksuriøse parfymen er ekstremt maskulin, intens og dypt krydret - så dyp og intens at du føler at du får en helt eventyrlig opplevelse.

Duft av rent eventyr med Amouage
Er du mannen som lever et travelt liv og som ikke skal mangle noe? Hverken kvalitet eller design skal være halvveis? Parfymen kan ikke bli mer luksuriøs - og det gjelder både innholdet og designet, som er i toppklasse. Du vil dufte som en stilfull mann av tre og krydder. Bedre blir det ikke!

Toppnotene
  • Kardemomme
  • Bergamott
  • Neroli

Toppnotene er de første duftnotene du møter. Her treffer du en fantastisk duft av krydder, som tilfører en meget maskulin og intens duft på grunn av kardemomme og bergamott. Du vil samtidig bli møtt av en friskhet fra neroli, så parfymen ikke blir altfor kraftig av krydrene.

Mellomnotene
  • Tobakksblader
  • Røkelse
  • Enebær

Så snart toppnotene har fordampet, treffer du mellomnotene som har en mye mer intens, maskulin duft på grunn av tobakksbladene og røkelsen. Du er nå enda dypere i duften, og du vil føle at du er på vei ut på eventyr, så kraftig er duftnotene. Enebærene tilfører i tillegg en friskhet, så parfymen ikke blir for overveldende.

Bunn-notene
  • Lær
  • Tonkabønner
  • Ambrox

Det viktigste i parfymen er bunn-notene, som er det parfymen vil dufte av resten av dagen. Her er du allerede ute på eventyr med duften av lær og tonkabønner - mer maskulint, krydret og intenst blir det ikke. Selvtilliten stiger til topps og du har aldri følt deg så maskulin før.

Slik får du mest ut av Amouage Journey Man
For at du skal få mest mulig ut av din parfyme, anbefaler vi at du bruker parfymen på rengjort hud - da vil parfymen holde seg bedre. Du må ikke ta feil av kvaliteten! Parfymen er så konsentrert at du MAKS skal bruke 2 sprayer - og gjerne kun 1 spray. Det er mer enn nok for en hel dag - ellers vil du bli kvalt i en altfor kraftig duft.

Derfor vil du også ha parfymen din i mye lengre tid - og du vil hver eneste dag ha en selvtillit på topp - og føle at du er en ekte, stilfull, luksuriøs og kvalitetsbevisst mann.

Innhold
100 ml.
Andre har også kjøpt: