Amouage Interlude EDP (50 ml) (made4men)

Amouage Interlude EDP (50 ml)

kr 3 017,00
I 2012 ble Amouage Interlude lansert, fordi menn skulle kunne føle gjennom dufter. Parfymen skaper en god balanse i kroppen, samtidig som den fremkaller en lidenskapelig følelse i sjelen.
Kun 1 igjen
kr 3 017,00

Amouage Interlude gir lidenskap og balanse

Vil du være en mer balansert og lidenskapelig mann, skal du velge Interlude parfymen, som kan hjelpe til med å balansere balansen og lidenskapen din.

Maskulin parfyme for menn med et twist av krydrede
Parfymen høres feminin ut, men det kan vi fortelle det at den er langt fra å være. Amouage Interlude-parfymen er ekstremt maskulin og med et touch av det krydrede, som kommern fra ingrediensen sandeltre. Selv om den er ytterst maskulin, så tilfører bergamott og oregano firskhet til parfymen. Videre er det aromatiske dufter som røkelse og myrra som tilfører dybden i parfymen.

Bli en lidenskapelig og avbalansert mann med Interlude
Trenger du å uttrykke din lidenskap og balanse, så skal du prøve å uttrykke det gjennom en parfyme. Parfymen er egnet for mannen som er på farten, og som er ytterst stilig.

Våre beste tips for bruk av Amouage Interlude
Etter en dusj er huden helt ren, så derfor anbefaler vi at du bruker parfymen din etterpå. Det vil gi en lenger holdbarhet for parfymen på deg, da huden er helt ren når du tar den på. Parfymen har noen kraftige ingredienser og høye konsentrasjoner som gjør at vi anbefaler at du bare bruker 1-2 sprut på huden. Duften vil henge ved hele dagen.

Innhold:
50 ml.
Andre har også kjøpt: