Amouage Interlude EDP (100 ml) (made4men)

Amouage Interlude EDP (100 ml)

kr 3 375,77
Amouage Interlude ble lansert i 2012, da menn skulle se og føle gjennom dufter. Parfymen fremkaller lidenskap, men samtidig en følelse av balanse i kroppen.

kr 3 375,77

Førpris: kr 3 793,00

Få lidenskap og balanse med Amouage Interlude

Er du en svært lidenskapelig og balansert mann, eller kunne du tenke deg å være mer lidenskapelig og balansert, skal du velge Amouages Interlude, som skaper en dyp lidenskap og balanse i sjelen din.

Krydret og maskulin duft for menn
Selv om parfymen gir lidenskap og balanse, er den langt fra feminin. Den har blitt mer krydret og maskulin med treaktige dufter som sandeltre. Bergamott og oregano tilfører også maskulinitet, og også i en viss grad friskhet til parfymen. Interlude inneholder aromatiske dufter som røkelse og myrra, som gir dybde til duften.

Duft for en lidenskapelig og avbalansert mann
Interlude-parfymen er derfor for mannen som er lidenskapelig og avbalansert, og som trenger å uttrykke dette gjennom en duft. Duften er for ham som er på farten hver dag, og some r ytterst stilig.

Slik bruker du best Interlude
Vi anbefaler at du bruker parfymen etter dusjen, slik at parfymen får lenger holdbarhet på deg. Da parfymens ingredienser har en høy konsentrasjon, anbefaler vi at du kun bruker 1-2 sprut, for å få en passende mengde duft.

Innhold:
100 ml.
Andre har også kjøpt: