Amouage Honour Man EDP (50 ml)

Amouage Honour Man EDP (50 ml)

kr 2 956,00
En herreparfyme til ære for fortiden og som en forsoning for fred, som parfymen utstråler gjennom treaktige duftnoter som spiller hovedrollen i parfymen.
Kun 1 igjen
kr 2 956,00

Treaktig og krydret herreparfyme

Er du en mann av ære og ønsker du å utstråle dette gjennom din parfyme? Da har du den helt perfekte parfymen rett her, som er til ære for fortiden, samt en historie om forsoning. Det kommer til uttrykk i de karakteristiske, treaktige duftene.

Duft som en mann av ære
Ønsker du å utstråle ære og forsoning - samtidig som at du dufter luksuriøst, stilfullt og kvalitetsbevisst, så bør du prøve Honour Man fra Amouage. Den utstråler en historie - og derfor er duftnotene i parfymen utrolig karakteristiske for fortiden.

Toppnoter
  • Rosa pepper
  • Sort pepper

Duften av pepper er intens - og den kan være ganske skarp. Du vil derfor rett fra start få den meget krydrede duften av pepper - og det gir en ekstremt maskulin følelse. Etter et par minutter fordamper dog toppnotene, hvor du så vil komme ned til mellomnotene.

Mellomnoter
  • Muskat
  • Geranium
  • Elemi

Nå har du kommet til parfymens mellomnoter, som igjen gir en meget maskulin duft til parfymen på grunn av duftingredienser som muskat, geranium og elemi. De gir en duft av harpiks, som blir støttet opp av duften av nøtter. Du vil kunne dufte mellomnotene i 10-15 minutter, hvor så disse duftnotene langsomt fordamper.

Bunn-noter
  • Sedertre
  • Musk
  • Patchouli

Til slutt kommer du til parfymens kjerne - og dette vil din parfyme dufte av resten av dagen. Her får du igjen bekreftet at det er en kvalitetsparfyme som er smekkfull av maskuline ingredienser, som gjør at den er veldig krydret.

Slik får du mest ut av Honour Man parfymen
For at du får mest ut av din kvalitetsparfyme, anbefaler vi at du kun bruker et par sprayer av parfymen - og ikke mer enn det da konsentrasjonen er veldig høy i parfymen, og derfor vil du få en altfor kraftig duft. Men det betyr også at du har parfymen i veldig lang tid.

Er du klar for å utstråle sjarm og selvtillit med en herlig, maskulin parfyme?

Innhold
50 ml.
Andre har også kjøpt: