Amouage Honour Man EDP (100 ml)

Amouage Honour Man EDP (100 ml)

kr 3 663,00
Er du en mann som bryr seg om forsoning og ære - og ønsker å vise din ære gjennom en parfyme, så kan du med denne historiske kvalitetsparfymen vise din ære.
Kun 1 igjen
kr 3 663,00

Aromatisk og treaktig parfyme for herrer

Liker du veldig maskuline, krydrede og aromatiske parfymer? Honour Man er for deg som elsker å legge ære i parfymen din - og som gjerne vil ha en historisk kvalitetsparfyme hvor de ikke har spart på kvaliteten.

Legg ære i din herreparfyme
Bryr du deg om din parfyme og legger ære i å ha en god parfyme? Da kan du få en parfyme der det er lagt mye arbeid i kvaliteten - både hva angår design og innhold på parfymen. Du får en ekstremt krydret og intens parfyme, hvor duftingrediensene er de beste av de beste.

Toppnotene
  • Sort pepper
  • Rosa pepper

Du kjenner duften av pepper - den kan være intens og kraftig. Du vil derfor rett fra start kunne merke at denne parfymen er ekstremt maskulin og krydret. Toppnotene vil fordampe allerede etter et par minutter, og du vil komme videre til de dypere duftingrediensene, som er mellomnotene.

Mellomnotene
  • Geranium
  • Muskat
  • Elemi

Du har nå kommet til mellomnotene som er meget maskuline - og som igjen er utrolig krydret. Denne gangen er de ekstra krydret grunnet nøtteduften samt duften av elemi, som dufter som harpiks.

Bunn-notene
  • Musk
  • Sedertre
  • Patchouli

Nå har du kommet ned til parfymens kjerne, som er det du vil kunne dufte resten av dagen. Du får enda engang bekreftet at denne parfymen er intens, dyp, krydret og maskulin. Denne parfymen er for en ekte legendarisk mann.

Slik får du mest ut av parfymen
Vi anbefaler at du bruker parfymen din på rengjort hud, da den vil holde mye lengre. Det er sånn at med denne kvalitetsparfymen fra Amouage at konsentrasjonen er ekstremt høy, så derfor anbefaler vi at du kun bruker 1-2 sprayer av parfymen. Bruker du mer vil du få en altfor kraftig duft.

Hvem ønsker ikke å legge sin ære i en kvalitetsparfyme? Du vil alltid være en legende med Honour Man.

Innhold
100 ml.
Andre har også kjøpt: